Forvandling af negative følelser

Lær metoden som vil forandre dit liv

Har du fået nok af stress, angst og depression? Og har du allerede brugt tusindvis af kroner på alternativ behandling, selvhjælpsbøger, psykologsamtaler, kosttilskud og søgt gode råd hos lægen – men uden effekt?

Denne E-guide lærer dig en kraftfuld metode, så du nemt og hurtigt kan opgradere din mentale sundhedstilstand – og tage den i egne hænder. Når først du har lært metoden, som tager ca 30 minutter, kan du bruge den hvor som helst, resten af dit liv. Det hele er finpudset igennem  20 år, og nu special-designet til fortravlede, moderne mennesker, som søger en kraftfuld, ukompliceret og simpel metode, som virker hurtigt. 3 – 5 minutter om dagen er tilstrækkeligt. Er du presset, så brug fx 2 x 10 minutter dagligt. Mulighederne er utallige. Og det er vigtigt at du ikke stresser over én mere ting på to-do-listen.

Du lærer fx at:

  • Producere dine egne naturlige lykkehormoner
  • Reducere stresshormonerne adrenalin og kortisol
  • Blive bedre til at kontrollere, angst, vrede, depression og sorg
  • Reducere spændingsniveauet i dine muskler, sener og led
  • Være afslappet i pressede situationer, fx jobsamtale eller eksamen
  • Hjælpe dine venner og familie, når de har behov for din hjælp

Brug metoden over alt

Lær metoden og begynd at bruge den med det samme. Du kan bruge den mens du sidder i bussen, i venteværelset, lige før en krævende eksamen eller under et kedeligt møde. Det er helt op til dig. Og hver gang du øver dig, så styrker du hjernen, nervesystemet og dit mentale helbred.

Ønsker du at dele denne E-guide med en ven, veninde eller et familiemedlem, så er det helt i orden. Prisen svarer til en middag ude i byen. Forskellen er bare, at her får du en metode, du kan bruge resten af dit liv. Men husk: det virker kun, hvis du rent faktisk bruger, hvad du har lært. 

Du kan være i gang om lidt

Mit ønske er at du bliver dygtig til at reducere stress, så du sparer tusindvis af kroner på alternativ behandling, medicin eller psykologsamtaler. Umiddelbart efter køb leveres E-guiden i et smukt elektronisk design, som du kan bruge på din computer, tablet eller smartphone. Det er en praktisk, letforståelig “Gør det selv” guide på 21 sider. Betaling er via PayPal, som er et af verdens mest sikre betalingsformer. Hvis du insisterer på at betale via mobilepay, så indbetal på 26 28 22 20 og send efterfølgende en besked via SMS . For at E-guiden kan sendes, skal du skrive din mailadresse i  SMS-beskeden.