Har du altid drømt om at lære den kinesiske bevægelseskunst Qigong, som giver dig en følelse af dyb indre ro?

Vil du lære en effektiv metode, som styrker hjernen og nervesystemet, og som gør dig robust over for stress?

Er stress et problem? Nu har du mulighed for at lære en flere tusind år gammel metode, til at forvandle stress til  indre ro. Efter kurset, kan du begynde at træne hjemme i stuen, i skoven eller ved stranden. Kurset er både for nybegyndere og øvede. Og det bedste ved det hele, er at du kan nøjes med ganske få minutter om dagen.

Qi = livskraft eller livsenergi

Gong = øvelse, træning, metode eller kultivering

Qi kan også oversættes til ilt, luft eller åndedræt 

Meditation i bevægelse, som giver indre ro og suveræn jordforbindelse

Et af de vigtigste principper i kinesisk Qigong, er evnen til at stå rigtig godt på benene. Når vi føler os udfordret i livet er det nemt at miste jordforbindelsen. Energien vil bevæge sig op ad, og med tiden vil det give stress og svække vores helbred. Under workshoppen lærer deltagerne at forbinde sig med jordens energi og stå solidt på benene – også i pressede situationer. Har du problemer med stress, angst eller depression, vil træningen her være en stor hjælp. Når du udfører øvelselserne vil du føle dig energisk, rolig, stærk og fokuseret. Du vil mærke at du er sværere at vælte – både fysisk og psykisk. Har du svært ved stillesiddende meditation, er denne metode oplagt at bruge. Qigong er meditation i bevægelse.

Principperne jeg gennem årene har sat sammen, forstærker hinanden og er gensidigt afhængige af hinanden

Åndedrættet
Jordforbindelsen
Fokus og opmærksomhed
Kinesisk akupressur
Smidighed og blødhed (i krop, sind og ånd)

4 aspekter af Qigong-træningen

Det spirituelle aspekt. Træning med henblik på at vokse spirituelt, for at blive et bedre og mere indsigtsfuldt menneske . Spiritualitet kan betyde at være med det der er. Naturlighed og autencitet.

Det helbredsmæssige aspekt. Meditation skal gøre dig robust over for mentale og fysiske helbredsproblemer.

Det kampkunstmæssige aspekt. Alle bevægelser vil gøre dig bedre til løse både fysiske og psykiske konflikter, hvis det skulle blive nødvendigt.

Det praktiske hverdags-aspekt. Principperne du træner skal direkte kunne overføres til en travl hverdag – og gøre livet nemmere.

Vi gennemgår grundprincipper samt øvelser du kan bruge med det samme

Formålet med workshoppen er at lære dig nogle af grundprincipperne samt effektive øvelser, som du kan bruge umiddelbart efter workshoppen. Vi vil lave forskellige variationer af brugbare Qigong-øvelser og vil lege det ind i kroppen. Efterfølgende kan du sammensætte det hele efter dit eget behov.

Du lærer fx

  • at få suveræn jordforbindelse, så du bliver fysisk og psykisk stærk
  • at bruge Qigong til at afstresse kroppen og åbne kroppens meridianer
  • at give slip på spændinger i kroppen og sende dem ned i jorden
  • at styrke centralnervesystemet og blive robust over for stress, angst og depression
  • at aktivere kroppens naturlige lykkehormoner
  • at beskytte din energi
  • at reducere adrenalin og kortisol
  • at få livsenergi til at bevæge sig frit og harmonisk igennem kroppen
  • at få bedre balance, koordination og sanse energi
  • at lære at skelne mellem Yin og Yang

Baggrund

Jeg startede med at træne Qigong og Tai Chi i efteråret 1999 og har praktiseret lige siden. Principperne er blevet en naturlig del af min hverdag. Stabil jordforbindelse, blødhed i kroppen og evnen til at finde indre ro på ganske få minutter, er kvaliteter som har været meget værdifulde for mig. Under kurset glæder jeg mig til at lære det hele videre til dig. Selv om det tager tid at lære, lover jeg dig at du får gavn af Qigong-principperne allerede fra dag 1.

Tilmelding, varighed og pris
(der er ingen workshops lige nu)

Der er begrænset antal pladser.

Reservér din plads ved at indbetale kursusprisen på: 2316  6287103091. Skriv dit navn og hvad du tilmelder dig til. Send mig samtidig en SMS på 26282220, så jeg har dine kontaktoplysninger.

Adresse: Rosenvangs Allé 251, Antroposofisk Kulturhus, 8270 Højbjerg.

Medbring et liggeunderlag. Du får en trænings-manual med nogle af de vigtigste principper, som bliver gennemgået.

Varighed: kl. 17.00 – 19.30.

Pris: 500 kr.

..

Rigtig godt kursus…god vekselvirkning mellem teori og praktiske øvelser…inspirerende info om kinesisk medicin, yin og yang og taoisme…jeg får lyst til at lære mere om disse principper…behagelig undervisning med et glimt i øjet fra Petro Mielczarek.
Psykolog Regitze Berg
Efter at have deltaget i workshoppen om Qi Gong og jordforbindelse, har jeg fået øjnene op for, hvad jeg selv kan arbejde med for at videreudvikle en god stabil jordforbindelse. Petro viste og fortalte om, hvordan vi kunne arbejde på at skabe en bedre jordforbindelse i mange forskellige hverdagssituationer. Og så trænede vi, så det blev mere tydeligt, hvor vi skulle lede vores opmærksomhed hen, omhyggelig vejledt af Petro. Jeg har fået noget med hjem, som jeg kan arbejde på at give plads i min hverdag, – indarbejde ny subtil kropsopmærksomhed. Og oveni hatten, så foregik workshoppen i rigtig god stemning med dejlige grin.
Lis Engberg

Tid flyver normalt afsted for mig, men det var rart at tiden gik langsomt netop fordi man var i nuet og arbejdede med sig selv. Alt var toprelevant. Brugbare nemme øvelser, som kan tages med videre og integreres i hverdagen. Også rart at vi ikke var så mange. Tiden var godt udnyttet.
Sarah Højholt

Inspirerende-brugbart-opløftende i trygge harmoniske rammer.
Linda Holm

Fint materiale-god stemning. Gode øvelser.
Laila Wandahl

Jeg har lært nogle principper, som jeg kan tage videre med i min dagligdag. Jeg oplever dig  som en utrolig kompetent underviser og formidler på denne workshop. Super behagelig energi hele tiden. Kærligst Helle.
Helle Skjerk

Workshoppen var Informativ, brugbar i hverdagen.
Liiza Jonna

Det var godt at få kropslig gjort psyken. Gode øvelser.
Peter Juncker

Blid og tryg workshop med fine øvelser
Michael Tjørring

Det var godt at finde ro i mig selv – en form for stabilietet. Sådan at jeg mere hviler i mig selv og ikke kan rokkes med/falde ud af kurs. Workshoppen åbnede mine øjne for, hvor lidt der egentlig skal til for at bibeholde jordforbindelse.
Adriana Juncher

Godt med den rolige stil og fin balance mellem teori og praksis/øvelser
Jesper Mouritsen

Qigong hos Petro har åbnet en ny bevidsthed for mig..
Jeg mærker hvordan alle mine andre redskaber forstærkes fordi jeg kommer hjem i min krop! Jeg er centreret og har hele tiden ubevidst fokus på at have jordforbindelse..
Jeg står langt stærkere i mig selv, urokkeligt bliver jeg stående i de udfordringer jeg møder!
Helt konkret giver det mig som underviser et langt større nærvær. Jeg kan være opmærksom på energien på holdet og fornemme dem jeg underviser.. Have alle sanser åbne  og mærke hvad der er behov for! Give alt hvad jeg har som entusiastisk formidler, men uden at overbruge mig selv som jeg plejer!
Det er meget powerfulde redskaber og jeg glæder mig til at tage de næste skridt på denne vej.
Mie Nygaard Thomsen

Super inspirerende Workshop i går, hvor emnet var “stress”. At lærer at kunne behandle sig selv er guld værd i en travl hverdag, hvor vi har redskabet ved os hele tiden. Konkrete punkter og vores fingre/hænder. De 4 porte er så fantastiske til at skabe balance i vores ubalancer, og det virkede med det samme.
Caroline Dusgård

Stille og rolig stemning. Gode øvelser, som er nemme at bruge derhjemme. Øvelser der virker. Føler faktisk mindre stress.
Ann Svejbæk

Du ved meget om stress og kroppen. Meget lærerigt. Det rolige tempo, de simple parøvelser, hvor du justerer os var godt. Korte præcise og brugbare forklaringer igennem hele workshoppen.
Steven Andersen

Jeg blev mere bevidst om, hvordan jeg har det, og har fået lyst til at bruge det derhjemme også. Jeg har lyst til at have det, som jeg har det nu, ALTID.
Maria Løkken

Gode og præcise vejledninger i akupunkturpunkter. Dejlig atmosfære og omgivelser medvirkende til afstressende oplevelse.
Tina Petersen

Jeg oplever du med din ro og viden om akupunkturen og kroppen, formår at formidle dit “stof” rigtigt givende. Dejligt at blive gjordt bevidst om sit åndedræt (eller mangel på samme). Jeg kunne rigtig godt lide øvelsen, hvor vi hver især kiggede hinanden i øjnene, hvilket fik mig gjort opmærksom på min tilstedeværelse i mig selv.
Berit Jespersen

Nogle gode værktøjer til at få mere ro og mere klarhed og “afslappethed” overfor stressende tanker.
Anette Løkken

Dejlig start med at lande og give slip på alt det som jeg var fyldt op med da jeg kom. Give slip og få fyldt på af gode enkle øvelser. Dejligt at du har lavet et udskrift, så jeg kan fortsætte det gode arbejde og se på dine noter og blive inspireret. TAK for et par dejlige timer.
Dorthe Møller Henriksen

© 2024 Blivstressfri.dk - Telefon 26 28 22 20 - petrospost@gmail.com - Petro Pablo Mielczarek Adm