Om Petro Mielczarek

Jeg er uddannet akupunktør og har undervist og behandlet klienter siden 2003. I mange år har jeg studeret principperne fra kinesisk medicin og elsker konceptet om selvbehandling og selvkultivering. Min tilgang er meget praktisk og nede på jorden. Her på hjemmesiden glæder mig til at lære noget af det videre til dig. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Forelsket i Yin og Yang siden 2001

I foråret 2001 forelskede jeg mig i Yin og Yang og kinesisk medicin. Ideen om at kroppen var selvhelbredende og at vi kunne hjælpe den ved at trykke på kroppens punkter og zoner fascinerede mig vildt meget. Dengang havde jeg allerede studeret og trænet Tai Chi og Qi Gong i 2 år – så hvorfor ikke også blive kinesisk akupunktør?

Specialist i stress

Under uddannelsen lagde jeg stor vægt på at lære alt hvad der kunne læres om stress. Jeg ville gerne blive specialist på området, så jeg kunne hjælpe både mig selv, min familie og mine klienter. Også dengang var stress den hurtigst voksende livsstilssygdom i den Vestlige verden. Jeg mener at indre ro og stilhed er kuren mod udvikling af sygdom på lang sigt.