Jeg bruger metoder fra kinesisk medicin til at skabe balance i kroppen. Det handler om at aktivere, nære og stimulere kroppens energi (Chi), så den flyder harmonisk og blødt igennem kroppens energibaner. Efter behandlingen vil du føle dig afslappet og fokuseret på samme tid.

Akupunktur

Akupunktur

Disse metoder kan hjælpe dig med at få stress ud af kroppen

Jeg bruger metoder fra kinesisk medicin til at skabe balance i kroppen. Det handler om at aktivere, nære og stimulere kroppens energi (Chi), så den flyder harmonisk og blødt igennem kroppens energibaner. Har du stress i kroppen du bare ikke kan slippe af med, så kan metoderne neden for hjælpe dig. De bygger kroppens energi op inde fra og ud. Og du bliver rolig og stærk på samme tid.

.

Afstressende, muskelafspændende og udrensende cupping (vacuum-terapi)

Cupping detoxer kroppens organer og afstresser dig fysisk og psykisk. Har du aldrig prøvet cupping, så har du noget at glæde dig til.

Cupping er dybt afslappende både fysisk og psykisk. Har du aldrig prøvet cupping, har du noget at glæde dig til.

Læs mere

 

.

.

Afstressende akupunktur

Akupunktur påvirker de fleste af kroppen vigtige systemer. Har du været stresset i lang tid, kan akupunktur hjælpe.

Akupunktur påvirker de fleste af kroppen vigtige systemer. Har du været stresset i lang tid, kan akupunktur hjælpe.

Læs mere

 

 

3 x effektiv stressrådgivning (online)

Læs mere

 

 

Indre ro med Qi Gong (kinesisk bevægelseskunst)

Qi Gong har mange helbredsmæssige fordele. Det virker lidt på samme måde som akupunktur. Forskellen er bare at du her styrker kroppen inde fra.

Qi Gong har mange helbredsmæssige fordele. Det virker lidt på samme måde som akupunktur. Forskellen er bare at du her styrker kroppen inde fra og ud.

Læs mere (under produktion)