Cupping (vacuum-terapi)

Cupping detoxer kroppens organer og afstresser dig fysisk og psykisk. Har du aldrig prøvet cupping, så har du noget at glæde dig til.

Cupping detoxer kroppens organer og afstresser dig fysisk og psykisk. Har du aldrig prøvet cupping, så har du noget at glæde dig til.

 

 

Cupping – en gammel helbredelses-metode,

Cupping er en gammel helbredelses-metode som gennem tiden er blevet brugt af forskellige kulturer. Cupping, som mest er kendt som en kinesisk metode, kan benyttes til at rense kroppen og uddrive sygdomme, som har sat sig i systemet. Datidens healere og shamaner har i høj grad brugt cupping til at uddrive onde ånder – og dermed skabe balance i kroppen. I dag bruges cupping mest til afspænding af bindevævet, detox og styrkelse af immunforsvaret. Cupping er utrolig behageligt og afstressende.

Stress får musklerne til at trække sig sammen. Cupping er dybt afspændende og får dig til at slappe af.

Cupping er dybt afspændende, både fysisk og psykisk. Ved at udvælge særlige akupunkturpunkter på ryggen, vil behandlingen detoxe, afstresse og forynge kroppen.

 

Populært i Hollywood

Hollywood-stjerner som fx Gwenyth Paltrow , Victoria Beckam, Justin Bieber , Jennifer Aniston og Angelina Jolie er i følge pressen store tilhængere af cupping. De brugere behandlingen til at afstresse og forynge kroppen. Det virker dybt afstressende og har mange helbredsmæssige fordele. De fleste falder i søvn flere gange under en behandling med kinesisk cupping. Du kan selv prøve – og se om det er sandt. 

 

Kinesisk cupping har følgende fordele

  • Stimulerer og styrker immunforsvaret, uddriver patogener
  • Øger blodgennemstrømningen i bindevæv, led og muskler.
  • Stimulerer væv og vitale indre organer, især lever, lunger og nyrer.
  • Er kraftigt stress-reducerende
  • Frigiver gamle affaldsstoffer fra bindevævet, som fungerer som et depot for alle disse affaldsstoffer.
  • Øger udrensning

 

Hvordan foregår behandlingen med kinesisk cupping?

  1. Akupunktøren finder de vigtigste punkter på baggrund af en kinesisk medicins diagnose
  2. Når kopperne er placeret, skal du ligge stille i mindst 20 minutter. Engang i mellem bliver kopperne justeres, så de virker så effektivt som muligt.
  3. Når kopperne tages af vil du føle dig meget afspændt, både fysisk og psykisk. Mærker som nogle gange kan ses efter behandlingen forsvinder efter få dage.

 

Olie med kinesiske urter

Til sidst bliver ryggen smurt ind i olie iblandet kinesiske urter, som stimulerer musklerne til at give endnu mere slip.
(ofte kombineres cupping med akupunktur – behandlingen er skræddersyet til dit behov)

 

 

Cupping efterlader somme tider mærker. Det er helt ufarligt og forsvinder efter en lille uge.

Cupping efterlader somme tider mærker. De er helt ufarlige og forsvinder efter en lille uge.