Online-produktet leveres i et smukt, moderne, elektronisk design, som passer perfekt til din pc, tablet eller smartphone. Du kan give dig god tid til at studere metoderne. Online-produktet har INGEN udløbsdato.

  Lær at forvandle negative følelser

  Nu har du mulighed for at lære en kraftfuld teknik til at forvandle negative følelser til mere vitalitet og glæde. Når negative følelser sætter sig i kroppen vil det påvirke din energi negativt, både fysisk og psykisk. Metoden du bliver præsenteret for hedder “Det indre smil” –  en gammel taoistisk øvelse, som bearbejder negative følelser på et dybere plan – og forvandler dem til positiv energi. “Det indre smil”  gør dig i stand til at styrke hele dit energi-system, på samme måde som de gamle taoister gjorde det til at skabe balance i livet. Øvelsen kan bruges til at forynge kroppen og heale dig selv inde fra og ud. Hvis du bruger øvelsen i din hverdag, vil den forandre dit liv – og du vil især være mere afslappet i pressede situationer, som fx jobsamtale eller eksamen. Når først du kender øvelsen, vil den kun tage dig 2 minutter dagligt at lave. Personligt bruger jeg den hver eneste dag. Og jeg kunne ikke drømme om at lave være.

  “E-guiden er en rejse ind i den kinesiske visdom, hvor man får et kraftigt redskab til at forvandle sit liv. Jeg er stor fan. “
  Mie Thomsen

  “Jeg har brugt øvelserne i to uger og jeg må sige det gør en stor forskel. Informationerne som Petro giver er korte og præcise. Det er nemt at gå til. Kan anbefales hvis du har stress eller angst.”
  Helle Skjerk

  “Petro introducerede smilets kraft til mig, da jeg har en uro i min krop. Jeg bruger smilets kraft hver dag hvor jeg har fokus på min krops organer og nerver. Det overrasker mig meget, at det har så stor en virkning. Det er blevet en daglig meditation for mig, fordi det giver mig mere ro og glæde.”
  Berit Deichmann

  © 2024 Blivstressfri.dk - Telefon 26 28 22 20 - petrospost@gmail.com - Petro Pablo Mielczarek Adm