Da jeg fik stress symptomer var jeg parat til at gøre hvad som helst for at komme ovenpå igen. Derfor valgte jeg et behandlingsforløb hos Petro og efter bare få gange kan jeg mærke en klar bedring. Det er behageligt at få behandling da Petro er afslappet og rolig. Virkelig en kompetent behandler.
Ida

Jeg er en pige på 17 år, som længe har døjet med uren/stresset hud. Inden jeg prøvede akupunktur havde jeg forsøgt mig med alverdens kurer/produkter, som ingen effekt havde. Oveni min urene hud havde jeg også en følelse af utilpashed (svær at beskrive) men jeg følte mig ikke særlig glad og var ofte stresset. Derudover havde jeg efter p-pille-stop mistet min menstruation i næsten 2 år, hvor jeg i samarbejde med min læge forsøgte at finde frem til årsager til dette. Jeg kunne mærke, at jeg hormonelt var i ubalance. Jeg valgte derfor at forsøge mig med akupunktur og allerede efter 2 gange fik jeg min menstruation igen, samtidig med det, har jeg fået en følelse af, at jeg nu er bedre rustet til at klare dagen (og min urene hud er mindsket betydeligt). Jeg kan derfor varmt anbefale Petros behandlinger.
Tak for hjælpen! Cecilie

Jeg anbefaler Petros akupunkturbehandlinger. Efter en lang periode med søvnbesvær prøvede jeg hans behandling. Det virkede allerede første gang og sover nu helt normalt igen : ) Tak for det Petro!
Line Kramhøft

Jeg vil anbefale Petros akupunktur med moxa, behandlingen giver en fantastisk dyb afslappende og healende effekt i hele kroppen.
Marianne Tønnesen

Ved et fald i et hul slog jeg mig slemt i venstre side mellem bækken og det nederste ribben på en skarp betonkant. Nogle bevægelser var derefter meget smertefulde, andre umulige at udføre. Et par dage efter fik jeg de ømme steder behandlet af Petro med akupunktur og indfølende massagegreb. Han lærte mig også, hvordan jeg kunne trække vejret ind i de sårede områder. Straks efter Petros behandling kunne jeg bukke mig ned uden smerter og siden har regenerationen kun taget det halve af den tid, som man ellers skal regne med ved skørnede knogler. Tak Petro. Herfra min varmeste tak og hjertelig anbefaling af dit gode arbejde.
Wilhelm Nussbaumer, muskelhindeterapeut og kranio-sakral terapeut. 

Særdeles kompetent behandling med akupunktur, der giver ro fysisk og mentalt. Ud over det er Petro et behageligt og tryghedsskabende menneske, hvilket ikke kommer ham til skade.
Marianne Baden

Hej Petro. Vil lige give et skriv til dig ang den behandling jeg fik igår.  For første gang i lang tid, kunne jeg stå ud af sengen uden at have ondt i lænden – det er bare for vildt og fedt . Du har helt klart overbevist mig, at du er en ægte magiker. 
Kh Berit  Berit Overgård

Jeg kontaktede Petro for at få hjælp til at komme af med meget uren hud i ansigtet. Det viste sig bl.a. at handle om at jeg havde kludder i hormonbalancen. Efter første behandling følte jeg mig lettere og mere afslappet. Efter fem behandlinger havde jeg fået meget mere end jeg kom for. Jeg har fået løst op for både gammel sorg og begyndende stress. Jeg har siden behandlingerne følt mig meget mere som mig selv end jeg har gjort længe. Akupunkturen har haft stor effekt for mig både fysisk og psykisk. Og så er Petro en virkelig behagelig og dygtig behandler. Jeg vil anbefale ham til hver en tid.
Ida

Jeg kontaktede Petro efter en længere periode, hvor jeg ikke kunne få bugt med mine spændinger  ved at løbe en tur i skoven eller dyrke yoga – noget, der normalt kan få mig til at slappe af. Jeg husker, at jeg vågnede flere gange om natten og kunne mærke spændingen mellem øjnene. Allerede efter første besøg blev jeg opmærksom på akupunkturens øjeblikkelige virkning i form af ro i hoved og krop – og en betydelig bedre nattesøvn. Jeg ved ikke, om “bekymringsrynken” helt slipper mig, men spændingen er taget betydeligt af – og når den opstår, er det en fornøjelse af vide, at jeg bare kan tage kontakt til Petro, der altid er hurtig til at  “trylle” roen og en afslappet ansigtsmuskulatur frem igen. Tak tryllekunstner 🙂
Bedste hilsner Marianne

Tak til Petro. Han er en fantastisk dygtig akupunktør og jeg kan kun anbefale ham.
Susanne Sommer

Det var en helt igennem fantastisk trancelignende oplevelse, utroligt at så lidt kan gøre så meget!
Thomas Garde

Gik for nyligt ned med stress på mit arbejde og kom pludeselig i tanke om at jeg tidligere har haft god effekt af Petros kupunktur for kæbespændinger. Fik en behandling som gav en fantastisk ro resten af dagen. Kom derefter (i panik over en opgave) til at tage den “billige” løsning i form af piller fra lægen. Har aldrig prøvet det før men jeg blev bare dårlig på en anden måde. Roligere ja men fuldstændig handlingslammet…. Er heldigvis derefter forsat med akupunkturbehandlingerne. Det har en supereffekt. Spændingen (og rynkerne) i panden er væk og jeg slapper bedre af. Selv om jeg stadig er presset ser jeg friskere ud end jeg har gjort i meget land tid. Tak.
Stine Steensgaard

Efter at have døjet med en langvarig urinvejsinfektion og fået meget penicillin samt forsøgt med bl.a. tranebærsaft bestilte jeg i februar tid hos Petro. Fire gange akupunktur var, hvad det tog at jage lidelsen på flugt, hvilket jeg er meget taknemmelig over. Jeg har ventet lidt med at skrive, da jeg ville være sikker på, at virkningen holdt. Det gjorde den!  Jeg har tidligere haft gavn af Petros nåle i forbindelse med en dårlig skulder og ser ham som en dybt seriøs akupunktør, der i øvrigt har mange strenge at spille på og villigt øser af sin omfattende viden. Kan altså varmt anbefale ham. Stor tak til dig, Petro!
Elin Madsen

I juli fandt jeg helt tilfældigt et postkort på gaden, der reklamerede for Petros akupunktur. Jeg havde ikke prøvet det før, så jeg tog derhen – og endte med at komme igen flere gange. Petros behandlinger fik mig til at få langt mere jordforbindelse, nedsatte mit tankemylder og boostede (helt uventet) mit vægttab, som jeg i forvejen selv havde gang i, med kostændring. Desuden gav han noget behandling i mit ansigt, som nedsatte mine spændinger i kæben. En dag, hvor vi havde aftalt en tid, havde jeg voldsom svimmelhed og følte mig syg, hvilket jeg ikke forventede Petro kunne gøre noget ved. Men det kunne han; så jeg ved godt hvem jeg ringer til og bestiller tid hos fremover, hvis jeg skulle føle mig i fysisk eller psykisk ubalance. Det kom bag på mig, hvor mange muligheder der ligger gemt i akupunktur hos Petro. Jeg anbefaler ham til alle jeg kender, hvis de har besvær med smerter, ubalancer i kroppen eller for mange tanker.
Malou

Under behandlingen oplevede jeg en dyb ro og afspændthed i kroppen Jeg er meget overrasket over at så simpel og kortvarig en behandling, kan gøre så stor en forskel. Bagefter havde jeg betydelig mere energi og var mere fokuseret på dagens opgaver. Tak.
Helle Skjerk, Højbjerg, Aarhus

Emne: Arvæv – min historie Selve beskeden: Arvæv ”I sommeren 2012 fik jeg fjernet min blindtarm. Ikke længe efter begyndte jeg at få smerter omkring det største af de fire huller, der var blevet skåret i min mave. Smerterne blev langsomt forværret, og jeg var forbi lægen flere gange. Jeg fik at vide, at det var normalt at have ondt omkring arvævet, men at det ville gå over. Et år efter fik jeg så voldsomme smerter, at jeg blev indlagt på hospitalet mistænkt for galdesten. Men lægerne kunne ingen forklaring finde. Min egen mistanke var, at det var arvævet, der gav problemerne. Det mente hospitalet ikke. Der gik et år mere, hvor jeg løbende fik disse smerteanfald. I sommeren 2014 fik jeg igen et smerteanfald så voldsomt, at lægerne mistænkte nyresten. Men da jeg blev scannet og undersøgt nøje igen, var der stadig ingen forklaring. Herefter gik jeg med daglige, kroniske smerter, der strålede om i ryggen i fem måneder. I november anbefalede en bekendt mig at tage kontakt til Petro. Det gjorde jeg – uden at fortælle om min egen mistanke om, at arvævet var årsagen til smerterne. Jeg fortalte bare om mit forløb. Petro foreslog selv en arvævsbehandling, og allerede efter første behandling var mine smerter på retræte. Jeg har fået nu fået seks behandlinger – og i øvrigt nogle håndgribelige råd til, hvad jeg selv kan gøre derhjemme for at holde smerterne væk. Det er intet mindre end fantastisk! Jeg håber, at alle mine smerter nu er et overstået kapitel. Men hvis de skulle vende tilbage, så ved jeg, hvor jeg kan henvende mig og få hjælp. Og det er en kæmpe gave. Tak.”
Stine Bjørk Jefsen

Da jeg er meget hårdt ramt mht. stress og har en alvorlig stressdiagnose, er jeg nok en noget atypisk patient m. mere “elefanthud” end mennesker flest – for mit liv har gjort mit nervesystem særdeles nedslidt. Behandlingerne hos Petro har givet mig et højere generelt funktionsniveau i de perioder, hvor jeg ikke er så overbelastet, at jeg næsten ikke kan noget, og – hvilket jeg er virkelig taknemmelig for: Nu vågner jeg kun 1 gang hver nat! Med andre ord: PTSD-symptomerne er blevet mindre fremtrædende efter de behandlinger, jeg har fået hos Petro. Det har været en lille revolution, set i lyset af, at jeg før fik ugl. akupunktur hos lægen og ikke oplevede de samme fremskridt dér. Akupunkturbehandling hos en professionel akupunktør er mere end blot symptombehandling har jeg nu oplevet på egen krop.
Helene

Jeg gik til min første behandling hos Petro med åbent sind, men også med lidt skepsis; for kunne en behandling virkelig have så stor virkning, som min veninde havde fortalt mig om? Jeg befandt mig på tidspunktet for behandlingen i en presset situation på grund af sygdom på hjemmefronten og en travl hverdag. Efter behandlingen følte jeg mig afslappet og godt tilpas – og det var så nok det, tænkte jeg. Det kom derfor temmelig meget bag på mig næste dags morgen, at jeg mærkede følelsen af lykke – for presset ude og hjemme var jo stadig det samme som før. Men overskuddet føltes større, og jeg følte mig mere glad. Kort sagt: Petros behandling havde virket – og det endda kun efter én gang!
Gitte

Fik min første behandling i dag. Føler en hel fantastisk indre ro og afslappethed. En velvære og en indre balance, som jeg ikke har følt i mange år. Tak Petro – glæder mig til næste behandling.
Grethe G.

Jeg har læst mange af de beskeder der er skrevet herinde og kan kun være enig i flere af de ting der bliver beskrevet. Jeg har tænkt over hvad jeg ville skrive, fordi når jeg oplever hvor dedikeret Petro er til det han gør, giver det mig en lyst til, at gøre noget ud af de ting jeg beskæftiger mig med. Jeg kom pga noget atopisk eksem, jeg stort set har haft altid. Jeg har fået fire behandlinger nu og jeg ved det kommer til at tage tid, for man skal også være helt klar til at slippe det, men jeg kan lige så stille mærke en ændring og jeg føler jeg er i trygge hænder. Petro er meget dygtig og han virker som en ungdommelig vis mand – jeg plejer at koble vis med en gammel mand.
Kathrine Eriksen

Har i 2 mdr. spist Ibupprofen, for at afhjælpe seneskedehindebetændelse, kraftig overanstrengelse af underarme og Karpaltunnelsydrom. Er sygemeldt fra arb. Dette har ikke haft nogen effekt. Allerede efter første behandling ved Petro, var der stor forbedring. Jeg skal snart have 3. behandling og det ser ud til jeg kan undgå at få sprøjtet blokader ind i begge håndled. Ville bare ønske at jeg var startet på akupunktur med det samme istedet for at vente 2 mdr. 
Nikolaj

Jeg har fået hos Petro Roberto den bedste akupunktur nogensinde, så jeg er begyndt at anbefalet ham til alle jeg kender.
Gustavo

Jeg mødte Petro ved et busstoppested, vi faldt i snak og han fortalte mig om Yin og Yang-balancen og hvordan akupunkturbehandling kan påvirke krop og psyke. Da jeg i en del år har haft indre spændinger påbegyndte jeg behandling og allerede efter 2 dage forsvandt min hovedpine, som jeg har haft i de sidste 10 år. Har nu fået ca. 10 akupunkturbehandlinger i løbet af nogle måneder og kan mærke, at jeg føler mig meget mere afslappet i kroppen og også mine tanker er blevet mere bevidste. Jeg kan varmt anbefale Petro, som er et fint menneske, han har en god indfølingsevne, giver gode råd og dialogen med ham er spændende. Tak til dig Petro! 
Kitsa Møller

Jeg har igennem længere tid søgt en alternativ løsning til Botox og diverse andre skrappe hudforyngende behandlinger. Da Botox er helt udelukket for mit vedkommende, var jeg så heldig at finde Petro Mielczarek’s klinik. Allerede efter den første kosmetiske akupunktur behandling kunne jeg se en fantastisk forandring. Ansigtet er mere åbent og udtryksfuldt, og efter anden behandling er huden blevet mere strålende og klar. Jeg ser frem til næste behandling, og flere positive forandringer. Jeg kan varmt anbefale Petro’s professionelle behandling. Tak! 
Anita

Jeg ville gerne finde en behandlingsform, som kunne afhjælpe mig med den stress, jeg har opbygget igennem flere år. Jeg valgte akupunktur behandlinger hos Petro Mielczarek. Jeg fik flere forskellige behandlinger, bl.a. for en smerte, der sad i mit hoved + en dårlig finger. Derefter gik jeg målrettet mod stressbehandling. Jeg kunne mærke en bedring fra den første behandling, jeg følte afslappelse i hele min krop. Dernæst valgte jeg 5 behandlinger for spændinger i ansigtet. Det havde en fantastisk virkning på mig, jeg mærkede endnu større afslapning i hele kroppen, det forplantede sig til hver celle i min krop. Da min stressfølelse forsvandt, fik jeg et meget mildere udtryk i mit ansigt. Det var synligt for andre, at jeg var mere afslappet, og mærkbart for mig selv. Jeg er dybt taknemmelig for den forandring, der er sket for mig. Stor TAK fra Rita. 
Rita Lambrecht

Super inspirerende Workshop igår, hvor emnet var “stress”. At lærer at kunne behandle sig selv er guld værd i en travl hverdag, hvor vi har redskabet ved os hele tiden. Konkrete punkter og vores fingre/hænder. De 4 porte er så fantastiske til at skabe balance i vores ubalancer, og det mærkes med det samme på forskellige måder alt efter hvor vi er i processen, så intet er ens. Det gælder om at være i oplevelsen, være opmærksom og turde rumme det vi sanser og oplever og tro på det som kommer op er det rigtige i forhold til tilstanden. Jeg fik mange følelser op og er blevet mere bevidst efterfølgende. Jeg har bestemt intention om at fortsætte, som over tid skaber mere og mere balance og indre ro og harmoni. 
Caroline Dusgård

Tak for et dejligt kursus  hvor vi lærte punkter til at bekæmpe stress. Tak fordi du reddede mig og gav mig energi mens jeg havde dengue fever. Efter kun 1 behandling strømmede energien igen rundt i kroppen. Kan kun anbefale dig som akupunktør. 
Margit Frandsen

Jeg har ofte smerter i lænden og føler mig låst fast. Hver gang har et besøg hos Petro hjulpet. jeg spiller en del tennis og netop denne sport er hård ved ryggen. Jeg får en gang massage og nogle nåle i nederste del af ryggen. Efter 20 minuters liggende, hvor jeg slapper rigtig godt af, bliver nålene taget ud og så føler jeg mig helt afspændt. En dejlig fornemmelse, som kun kan anbefales. 
Thomas

Jeg havde smerter i nederste del af ryggen i mange måneder. Jeg fik mange behandlinger hos kiropraktor, før jeg besøgte Petro. Behandlingen hos Petro var meget simpel. Han placerede nogle få nåle på min ryg og satte strøm til. Det varede ca. 20 minutter. Næste dag var rygsmerterne helt væk og kom ikke tilbage . Jeg var meget tilfreds med Petros behandling og jeg anbefaler behandlingen hos Petro. Jeg vi også nævne Petros stressbehandling. Jeg må sige at det virker. Jeg var meget nysgerrig og prøvede en behandling. Jeg er yoga instruktør og har arbejdet med afspænding i flere år. Men akupunkturbehandling er noget andet. Det er ligesom et ekstra niveau, som påvirker kroppen. Behandlingen gik direkte i nervesystemet og skabte indre ro, som kun mange års afspændingstræning kan gøre. Jeg kan anbefale denne stressbehandling  hvis man har problemer med at slappe af.
Peter Coates

Jeg har nu fået flere behandlinger hos Petro og det har virkelig hjulpet mig meget, jeg har fået indre ro og balance i kroppen. Samtidig med de rigtige gode kost råd som Petro har givet mig, er jeg helt sikker på at jeg nu er på rette vej. Jeg er meget taknemlig for den seriøse og professionelle behandling jeg oplever hos Petro.
Ulrik

Efter en stressede periode blev jeg ramt af desprision, spændinger i kroppen og negativ forandring der gik fra udadvendt til indadvendt personlighed. Jeg kan allerede efter en behandling hos Petro mærke en positiv forandring. 
Thusi

Akupunktur er den behandling som har gavnet mig mest, psykolog, massage, healing har hjulpet kortvarigt, men generne var kommet igen,efter en traumatiske oplevelse plus voldelig overfald var jeg temmelig medtaget,havde psykose en overgang ,afløst af dybt depression,havde det ret så elendigt.Passer i forvejen så godt på migselv som det nu er muligt,struktureret livsførelse,ingen alkohol ,tobak eller stoffer eller medication,vegetar diet, jeg havde stædigvæk mange tunge problemer.Var ikke i stand til at slippe fortiden,blev nedtrykt af minder,lav selvværd,det hele. Kroppen og psyken er uløseligt forbundet,det som sidder i sindet,sidder i kroppen og omvendt,ubalancer i sindet bliver til ubalancer i kroppen og omvendt. En akupunktur behandling gav allerede meget lettelse og den anden forstærkede den positive udvikling. Jeg har det meget bedre nu efter måneder af intens psykisk smerter,stress er under kontrol,vejrtrækning er dybt og rolig,sove godt,uden mareridt.Spændinger i kroppen er næsten ikke til at mærke mere,en stiv nakke som var ved at drive mig til vanvid er nærmest væk,det er tæt på mirakuløst,siger jeg,helt uden at overdrive,kan kun anbefales. 
Gerald

Jeg har netop fået min første behandling hos Petro. Jeg har længe kæmpet med tankemylder, meget dårlig søvn og i det hele taget et stresset hoved og urolig krop. Jeg fik først mundhulemassage, hvilket jeg blev meget positivt overrasket over. Min muskulatur omkring kinder og kæber løsnede op i en sådan grad, at jeg følte, at hele mit ansigt smilede bagefter. Dernæst akupunkturbehandlingen som var meget behagelig, og det bedste af det hele var helt klart min søvn om natten. Jeg faldt i søvn uden tankemylder, nærmest før hovedet ramte puden og trods, at jeg blev vækket af mit barn i løbet af natten, så havde jeg en helt anden ro og energi i kroppen, da jeg vågnede næste morgen. Efterfølgende har min nattesøvn også været klart forbedret. Jeg kommer bestemt igen og har foræret min søster en behandling også. Det har virkelig været en meget positiv oplevelse, og Petro er en meget behagelig behandler, som jeg bestemt føler mig i trygge hænder hos. De varmeste anbefalinger herfra.
Lene

Jeg valgte en behandling hos Petro da jeg har meget travlt med flere jobs – og derfor kan spænde i kæber og og hals. Da der ovenikøbet stod det var godt for rynker var det jo bare en bonus:) Det var en skøn afslappende behandling. Jeg kunne mærke nålenes effekt med det samme, og jeg følte mig meget afslappet bagefter i hele kroppen. Skønt – og kan kun anbefales!
Lena

Jeg har igennem mange år haft kronisk skinnebensbetændelse og har i den forbindelse prøvet rigtig mange behandlinger. Ingen behandling som den Petro laver har virket lige så godt, det er super godt! 
Jørn Pedersen

Hovedpine Jeg har lidt af hovedpine dagligt i et års tid. Jeg har taget smertestillende tabletter for det stort set hver dag. Er undersøgt i det etablerede system uden resultat/diagnose. Efter blot 2 behandlinger hos Petro er hovedpinen lettet og jeg tager ingen medicin. Det er en fantastisk oplevelse. Som bonusgevinst oplever jeg tillige en indre ro og balance i kroppen som er særdeles behagelig. Jeg fortsætter med yderligere et par behandlinger, for at sikre, at kroppen kommer i en fin balance. Petro er behagelig og rolig. Jeg har en oplevelse af, at Petro har et godt fagligt fundament. 
Kirsten

Jeg havde igennem håndbold fået opbygget spændinger i ryggen, og smerter i mit højre knæ. Efter anbefalinger fra venner og bekendte opsøgte jeg Petro, og allerede efter første behandling var der mærkbare forbedringer. Og efter fire veloverståede behandlinger, kan jeg nu igen spillehåndbold på fuldtid. Petro giver gode råd, vejledning og effektiv behandling, og derved skaber han fantastiske resultater. 
Lotte

Gentagne gange har jeg efter behandling oplevet, hvordan smerter forsvinder for en tid. Samtidig har jeg oplevet den effekt, at jeg føler mig afslappet i kroppen efter behandling, og at der løsnes op for muskelspændinger. Til tider har jeg haft voldsom hovedpine pga. smerter, og behandlingen har også haft en positiv indflydelse på de smerter. 
Joan Drews

Igennem længere tid havde jeg været plaget af smerter i nederste del af ryggen strålende ned højre ben. Det var kun om natten, jeg mærkede dem, men det var naturligvis meget generende. Efter anbefaling kontaktede jeg Petro. Efter kun én behandling forsvandt smerterne i ryggen og de er ikke vendt tilbage. Det må jeg sige var effektivt! 
Else

Min iskias nerve i mit venstre ben var kommet i klemme, det gjorde meget ondt og jeg havde problemer med min førlighed i benet, men efter kun 3 behandlinger, er det blevet til at leve med. Min læge havde ellers stillet i udsig, at jeg skulle indlægges på sygehuset. Tak. 
Henrik

Jeg havde en muskel i højre skulder, som smertede, fx når jeg strikkede. Efter en behandling hos Petro- et særligt tag med hænderne – har jeg ikke haft smerter siden. Tak for det. 
Inger

Jeg har gennem de sidste 10 år haft store smerter i min ryg som følge af forkerte arbejdsstillinger og mange tunge løft. Jeg har gået til kiropraktor og fysioterapeut på skift med midlertidige resultater. For 2 måneder siden begyndte jeg behandling hos Petro med stor succes. Efter godt 4 ugers systematisk behandling er mine spændinger i ryggen væk. De vender tilbage kortvarigt, men forsvinder igen efter en god nattesøvn og vejrtrækningsøvelser. 
Mette Hansen

Jeg havde gennem en måneds tid haft svært ved at løfte min højre arm ordentligt. At massere skulderen plejede at hjælpe midlertidigt. Men Petro foretog et tryk-indgreb i musklen og det hjalp tydeligt, og med massage og en Syvstjerne fik jeg derefter klaret problemet. 
Jørgen Arvid Jacobsen

Jeg begyndte at få ondt i knæhasen på venstre knæ. Jeg måtte droppe at spille fodbold og det gjorde konstant ondt, hver gang jeg gik. Specielt op af trapper, hvor det var som om knæet låste/klikkede. Efter 1-2 behandlinger hos Petro er mit knæ nu smertefrit. Jeg spiller fodbold igen uden problemer og trappetrin kan bare komme an. 
Maiken

Efter et fald for en del år siden, har jeg haft en konstant svag, men vedvarende smerte i højre side af ryggen, nærmere betegnet under skulderbladet. Det var som en konstant spændthed, som hele tiden irriterede. Efter en enkelt behandling hos Petro Mielczarek viste der sig en mærkbar ændring, den konstante spændthed er ophørt; ganske vist kan jeg få ondt igen ved for stor overbelastning, men til forskel fra før hører smerten nu op af sig selv, hvor den før forblev konstant. 
Villy Monsrud

Det sidste år har jeg haft mange smerter i min ene hofte. Der har ikke rigtig været nogen diagnose fra hospitalets side. Måske slidgigt. Allerede efter første behandling hos Petro kunne jeg mærke en bedring. Nu håber jeg på at få en tålelig tilværelse igen.
Bodil

Efter 3 måneder med mange smerter og stor begrænsning af bevægelighed i venstre arm og skulder er jeg nu sluppet af med 90 % af smerterne. Jeg har gennemgået diverse lægelige undersøgelser uden resultat. Heldigvis blev jeg anbefalet at kontakte Petro. Efter 2 behandlinger kan jeg bruge armen uden, at det gør ondt, og jeg har genvundet 75% af armens normale bevægelighed. 
Gitte

Jeg spiller fodbold 3-5 gange om ugen, men fik sidste år problemer med et “springer”-knæ. Efter 3 behandlinger hos Petro havde knæet fået det noget bedre og efter yderligere 3 behandlinger forsvandt smerterne helt. Jeg har siden kunnet spille fodbold flere gange om ugen uden smerter. Jeg kan varmt anbefale Petros behandling mod knæsmerter. 
Ditte

Tak Petro for det flotte resultat. Jeg har deltaget i “Stillerum” her i maj/juni måned og kom med en stressrelateret blodtryksforhøjelse som nu er i normalområdet for yngre voksne 129/69/71.
Bedste hilsner Elisabeth Jakobsen, årgang 1948

Øreakupunkturen hos Petro har givet mig livet tilbage. Behandlingen har være en ubeskrivelig støtte ifm en lang sygmelding.. Jeg er nu tilbage på arbejdsmarkedet og har det godt igen. Tusind tak.
Connie J. Hansen

Tak Petro for en god gruppe øreakupunktur. Føler en lethed i kroppen og ting har løsnet sig.
Margit Frandsen

Det var en helt igennem fantastisk trancelignende oplevelse, utroligt at så lidt kan gøre så meget! 
Thomas Garde

Igennem flere år har jeg døjet med stress, og har været ved forskellige behandlere. Via Petros behandlinger  oplevede jeg for første gang, at min stress blev væsentligt reduceret, allerede efter 1. behandling. Derudover oplevede jeg en dyb afslappethed. Petro formår med sit nærvær at skabe et rum fyldt med ro, hvor man føler sig velkommen.
Berit Overgård, Aarhus

Hej Petro, Tak for en omsorgsfuld og professionel behandling. Og for at du fik fjernet uroen i mit hjerteområde. 
Maya Rasmussen

Tak for god og blid behandling. Jeg må indrømme at jeg er imponeret over, at det ikke gjorde ondt da du satte nålene i, da jeg tidligere har prøvet akkupunktur ved anden behandler, og der gjorde det ondt at få dem sat i ørene. Så Tak, også for omsorgen. 
Louise Kjær

Petro er suveræn til manuel behandling kombineret med akupunkturbehandling. Han har en god indfølingsevne over for sine klienter. Jeg kan varmt anbefale Petro hvis man ønsker at komme ned i gear og få ekstra energi. 
Akupunktør Kim Haugaard

Tak for et lærerigt foredrag om energistrømme og flere demonstrationer af, hvad akupunktur kan bruge til fra “krop & psyke”-holdet på Egmont Højskolen i Hov.
Karen

Jeg har være udsat for en længerevarende stressbelastet periode på nogle år, hvor begge vores børn har haft livstruende sygdomme. Det har bl.a. påvirket mit fordøjelsessystem betydeligt. Jeg var generet af forstoppelse, opspilethed, ømhed, generel ubehag osv. Jeg har nu været i behandling hos Petro i omkring seks uger. I de første uger to gange ugentligt. Efter 4-6 ugers behandling er mit fordøjelsessystem forbedret betydeligt. Jeg føler mig helt tryg ved en meget professionel behandling. Derudover er Petro en meget behagelig person. 
Inger Drivsholm

Alle ved at det at have en baby er krævende, man er indstillet på at man skal op om natten. Men det jeg og min søn har været igennem de sidste 6 måneder var vildere end jeg havde forestillet mig.Efter en lang fødsel var det svært for mig at slappe af når vi kom hjem fra hospitalet,jeg fløj høj på et vanvittig adrenalin rush der nu har varet i alt for lang tid. Som den nyfødte han var vågnede min søn ofte for at få mad, han voksede sig stor og stærk og har altid været en aktiv baby. Han blev 3,4 og 5 måneder – men vågnede stadigt meget ofte om natten .I perioder var han vågen hver time uden at falde ned i den dybe søvn – råd fra sundhedsplejersken var at være tålmodig og holde det ud så godt jeg kunne, det skulle nok ændre sig sagde de.
Jeg var udmattet, men med overnaturlige Mor-evner fortsatte jeg – kørende høj på adrenalin pumpede stress hormonerne rundt i kroppen på mig. Jeg vidste det godt, men hvad skulle jeg gøre? Så begyndte min 4 måneder gamle baby også at sove elendigt om dagen.
Jeg blev mere og mere frustreret. Jeg kunne ligge i våger i timer om natten – selv med min mands varme arme tæt omkring mig kunne jeg ikke finde frem til den søde søvn. Jeg læste alt hvad jeg kunne finde om babyers søvn rytme – utallige blogs med gode råd, tips og triks. Det var først da jeg ved et tilfælde mødte en kiropraktor der sagde: ved at heale mor så healer vi baby. Derfra begyndte jeg at se på mit eget dysfunktionelle søvn mønster og tænkte: kan det være mig der er den dårlige sover? Er det mine søvn problemer som forårsager min søns dårlige søvnmønster?
Heldigvis fandt jeg Petro på nettet og heldigvis tog jeg mig tid til en behandling hos ham. Det skulle vise sig at være en fantastisk investering. Blot efter første behandling viste resultaterne sig, om natten sov jeg for første gang godt. Jeg lå ikke vågen, jeg faldt hurtigt i søvn igen efter at have givet min søn mad – det var ikke til at tro!
Efter anden behandling begyndte tågen at lette fra mit hoved – søvnen var af så god kvalitet at jeg følte jeg havde overskud om dagen! Min søn begyndte også at sove bedre, hans lure blev længere og uden opvågninger. Dagen efter tredje behandling var jeg sikker på en ting: min søn og jeg havde brudt vores dårlige søvnvaner. Vi er stadig vågne om natten, men uden bekymringer, stressede skuldre og besvær med at sove igen.
Martina Mostad