Intimt 3-kants-forhold mellem huden, lungerne og tyktarmen
Her får du de 3 vigtigste ingredienser til lækrere hud

3 kants forhold til huden copy

 

1

Huden betragtes som den 3 lunge i Traditionel Kinesisk Medicin. Med andre ord kan du vitalisere huden via lungerne. Vil du være god ved lungerne kan en hurtig tur skoven kan gøre underværker. Og så er det jo helt gratis. Ganske almindelig luft er  den “nye” hemmelige ungdoms-eliksir, som mange overser. Træk vejret ned i maven og giv åndedrættet opmærksomhed i et stykke tid.  Efterhånden forsvinder stress helt ud af dit liv. Kroppen renser ud via åndedrættet, både fysisk og mentalt. Vil du gøre en ekstraordinær indsats, så giv din hud fysisk berøring, fx med en blid børste. Eller hop i havet.

 

2

Tyktarmen og lungerne er tæt forbundet med hinanden i METAL-ELEMENTET. En af grundene til deres tætte samarbejde er at åndedrættet masserer tarmene, som sørger for at skille sig af med giftstoffer. Ophobes giftstoffer i kroppen, kan det tydeligt ses på huden. Passer du på fordøjelsen, så får du automatisk en pænere hud. Forstoppelse stresser, fordi du ikke kan give slip på det gamle. Det påvirker kroppen både fysisk eller psykisk. Så giv slip på det gamle. Det er METAL-ELEMENTETS vigtigste opgave.

 

3

Lungerne hader tørhed samt kolde drikke. Vil du nære huden så drik dit vand så du rammer ca. dit blods temperatur. På den måde sparer du kræfter på at varme det op. Og prøv gæt hvad kroppen kan bruge energien på i stedet for? Husk stadig at sende kærligi tanker til åndedrættet. Det er dit klart stærkeste redskab. Og du har det med dig, altid.

Start med at nære de 3 vigtigste elementer i hverdagen

Skønhedsbehandling med akupunktur, starter altid med at nære de 3 omtalte områder. Det sker ved hjælp af udvalgte akupunkturpunktet. Men som du kan læse, så kan du også gøre meget selv i hverdagen. Giver du det opmærksomhed, kan du ikke undgå at få resultater.

 Er du stadig på jagt efter kollagen?

Akupunktur har evnen til at forøge kredsløbet i ansigtet og få huden til at producere mere kollagen, proteinstoffet som alle er på jagt efter . Gør du alting rigtig, så kan nålene måske give dig det sidste løft. Læs mere her om akupunktur i ansigtet

 

Ønsker du at bestille  en behandling kan du sende en mail eller en sms på tlf. 26 28 22 20

 

 God fornøjelse

 

P.S. Er du den heldige køber af e-bogen BlivStressfri og udsæt ældningsprocessen kan du gå i gang med at massere punktet på hånden. Det stimulerer både lungerne og tyktarmen til at arbejde bedre for dig.

 

 

 

tai chi mand og styrkelse af nyrer om vinteren copy

 

Styrk nyrerne om vinteren
Nyrerne hører til vandelementet og årstiden vinter. Det er tid til at trække sig tilbage og regenerere kroppens dybeste lag. Knogler, marv,tænder og hovedhår bliver varetaget af nyre-energien. Vinteren er årstiden, hvor du skal læne dig tilbage, regenerere og fylde depoterne op med simreretter og drikke god the. Vælger du at starte nye projekter går du imod naturens cyklus. Vent hellere til foråret.

 

For at styrke nyre-energien kan du fx:
1
Meditere og trække vejret ned i retning af nyrerne

2
Skære ned på stimulanser som kaffe, sukker og dårlige kulhydrater som især dræner de livsvigtige binyrer


Spise mere fisk, tangplanter og lækre simreretter. Drik mere vand og hold dig til en temperatur på ca. 37 grader


Passe på ikke at dræne din energi. Nyrerne styrkes ved at opmagasinere energi i længer tid. Overdreven seksuelt aktivitet er vigtigt at være opmærksom på, fordi orgasmen, især hos mænd, dræner nyre-energien.

5

Gå i seng inden kl. 22.00. Her render blodet tilbage til leveren og regenererer alle organer. Især nyrerne.

6
Træn Tai Chi Chuan regelmæssigt, som styrker centralnervesystemet og hjernen.

Er nyrer-energien i underskud tager det tid at bygge op.  Nøgleordet er at lade “batterierne op” og opmagasinere energi i kroppen. Vær tålmodig. Det tager tid

 

God fornøjelse