Stilhed er din genvej til mere succes
Stilhed kan have en helbredende effekt på moderne mennesker åbne op for mere succes i livet. Men, hvordan får vi mere af den? Book et foredrag, hvor du får 7 praktiske redskaber til mere mere indre ro. Bag foredraget står akupunktør Petro Mielczarek, der igennem mange år har studeret, for at hjælpe sine kllienter. Deltagerne får hans bedste tips.

 

Shyyy…vær lige stille
 ​D​et er svært at finde ro. Mobiltelefoner, fjernsyn, computere kræver opmærksomhed fra vores hjerne. Vi tjekker mobilen i ét væk, ofte uden at vi opdager det. Det moderne menneske har travlt. Og vi vil have succes – i arbejdslivet og i fritiden. WHO betegner i dag støj som ‘den vestlige verdens plage’, og undersøgelser viser, at hver femte europæer – ud over den daglige baggrundsstøj både hjemme og på arbejde – er udsat for generende nattestøj.

 

 

Hvorfor mere stilhed?
Stilheden er blevet en luksusvare Ligesom andre af kroppens funktioner kan hjernen blive overbelastet. Og i en kompleks verden opdager flere og flere vigtigheden af stilhed. Der er flere gode grunde til at trække sig tilbage i stilheden en gang imellem.

 

 

1. Udvikler nye hjerneceller
Ifølge nye undersøgelser kan bare to timers stilhed om dagen sparke gang i udviklingen af nye celler i hjernens hippocampus – en nøgleregion, når det kommer til vores hukommelse, følelser og indlæring.

 

 

2. Mindsker stress
Selv relativt lave støjniveauer kan påvirke vores hjerne og medføre et forhøjet niveau af stress-hormoner, dårligere indlæringsevne, forhøjet blodtryk og endda hjerteanfald.

 

 

3. Mere kreativitet
Studier har vist, at hjernen går i en helt særlig tilstand, når vi får lov at lade tankerne vandre af sted for os selv uden udefrakommende lyde og stimuli. På engelsk kalder forskere tilstanden for ‘default mode network’, og tilstanden sætter efter sigende gang i særlige regioner i hjernen, som blandt andet gør os mere kreative og gør det nemmere at bearbejde vores oplevelser og skabe mening.

 

 

Deltagerne kommer ned i gear
Foredraget vil komme ind på, hvordan du kan træne din hjerne og præsentere brugbare redskaber til at blive mentalt tilstede. For det er ikke let at trække stikket og komme ned i gear… ​

 

 

Om Petro Mielczarek
Petro Mielczarek er uddannet akupunktør og har gennem 16 år behandlet mere ned 4000 patienter for forskellige lidelser, bl.a. stress og udbrændthed. “Det vigtigste jeg har lært i mit liv, har jeg lært af mine klienter”, siger Petro Mielczarek. Han vil  her give sine bedste tips fra sig. Foredraget er underholdende, humoristisk og lærerigt på mange niveauer. Målet er at deltagerne skal kunne bruge de effektive metoder, som bliver præsenteret, når de går hjem.