Naturen er en af de bedste healere

Når det gælder stress er naturen måske den bedste healer af dem alle. Bare det at opholde sig i skoven, ved stranden eller blot i sin egen lille have, kan gøre en stor forskel – både på dit stressniveau og dit humør.

Prøv denne øvelse fra kinesisk medicin næste gang du er i skoven

Øvelsen du ser på billedet er baseret på principperne fra Qigong og kinesisk medicin. Den vil give dig mindre stress, mere indre ro, bedre jordfobindelse og hurtigt klare dit hoved for forstyrrende tanker.

.

1

Find et godt træ. Tag kontakt til det uden at læne dig ind i det. Smelt sammen med træet. Det vil hjælpe dig med at slippe alt det du ikke har brug for ned i jorden. I kinesisk medicin er der tale om “tung Yin”.

2

For at energien kan flyde igennem, er du nødt til at slippe i de store led. Ankler knæ, hofte. Smelt og slip ned. Tag også svajet ud af lænden, så halebenet peget ned mod jorden. Du vil står solidt på samme måde som dit træ. Tænk direkte ned. Du slipper ind og ned samtidigt.

3

Overgiv dig nu fysisk og mentalt. Når du mærker hårdhed. Slip. Når du mærker vrede, angst, stress eller depression – slip det hele ned i jorden. Du vil mærke at du fysisk og psykisk vil blive mere og mere klar i hovedet. Tyngden du slipper ned vil komme tilbage som klar opadstigende energi. I kinesik medicin kalder man det for “klar Yang”.

.

God fornøjelse:)

.

.

© 2021 Blivstressfri.dk - Ring til os på 26 28 22 20 - petrospost@gmail.com - Petro Mielczarek, Sadelmagertoften 163, 8270, Højbjerg Adm