Har du altid drømt om at lære den kinesiske bevægelseskunst Qigong, som styrker kroppen og giver dig en følelse af dyb indre ro?

Vil du lære at få indre ro “ind under huden” ved at bruge nogle af de mest effektive Qigong-øvelser, som du kan bruge hvor som helst og når som helst du har behov for det?

Nu har du mulighed for at lære nogle af grundprincipperne, så du kan begynde at træne hjemme i stuen, i skoven eller ved stranden. Du lærer også lidt mere avancerede principper og bliver klogere på stress og kinesisk medicin. Kurset er både for nybegyndere og øvede.

Lær grundprincipperne i Qigong så du kan gå i gang med din egen træning hjemme

Her lærer grundprincipperne i den kinesiske bevægelseskunst Qigong, så du kan bruge Qigong som meditation i bevægelse. Umiddelbar efter kurset vil du være i stand til at træne hjemme og opbygge styrke og indre ro.

Kurset omhandler grundprincipper, men erfarne udøvere er meget velkomne. Personligt træner jeg selv som en nybegynder, for at fange detaljer, som kun viser sig efter mange gentagelser.

Du lærer fx

  • at få langt bedre jordforbindelse og stå godt på benene
  • at bruge praktiske akupressurpunkter, som hjælper med at få kroppen til at slappe af
  • at integrere Qigong-principperne i hverdagen
  • at mærke energi i dig selv og andre
  • at beskytte din energi fysisk og psykisk
  • at forstå hvorfor Qigong giver indre ro og virker helbredende
  • at forstå og skelne mellem Yin og Yang i din fysiske krop og energimæssigt.

Sådan startede jeg selv

Jeg startede med at træne Qigong og Tai Chi i efteråret 1999 og har praktiseret lige siden. Principperne er blevet en naturlig del af min hverdag. Stabil jordforbindelse, blødhed i kroppen og evnen til at finde indre ro under stress, er kvaliteter som har været meget værdifulde for mig. Under kurset glæder jeg mig til at lære det hele videre til dig. Selv om det tager tid at lære, lover jeg dig at du får gavn af Qigong-principperne allerede fra dag 1.

Rigtig godt kursus…god vekselvirkning mellem teori og praktiske øvelser…inspirerende info om kinesisk medicin, yin og yang og taoisme…jeg får lyst til at lære mere om disse principper…behagelig undervisning med et glimt i øjet fra Petro Mielczarek.
Psykolog Regitze Berg
Efter at have deltaget i workshoppen om Qi Gong workshoppen, har jeg fået øjnene op for, hvad jeg selv kan arbejde med for at videreudvikle en god stabil jordforbindelse. Petro viste og fortalte om, hvordan vi kunne arbejde på at skabe en bedre jordforbindelse i mange forskellige hverdagssituationer. Og så trænede vi, så det blev mere tydeligt, hvor vi skulle lede vores opmærksomhed hen, omhyggelig vejledt af Petro. Jeg har fået noget med hjem, som jeg kan arbejde på at give plads i min hverdag, – indarbejde ny subtil kropsopmærksomhed. Og oveni hatten, så foregik workshoppen i rigtig god stemning med dejlige grin.
 Lis Engberg

Tid flyver normalt afsted for mig, men det var rart at tiden gik langsomt netop fordi man var i nuet og arbejdede med sig selv. Alt var toprelevant. Brugbare nemme øvelser, som kan tages med videre og integreres i hverdagen. Også rart at vi ikke var så mange. Tiden var godt udnyttet.
Sarah Højholt

Det var godt at finde ro i mig selv – en form for stabilitet. Sådan at jeg mere hviler i mig selv og ikke kan rokkes med/falde ud af kurs. Workshoppen åbnede mine øjne for, hvor lidt der egentlig skal til for at bibeholde. jordforbindelse.
Adriana Juncher

Inspirerende-brugbart-opløftende i trygge harmoniske rammer.
Linda Holm

Fint materiale-god stemning. Gode øvelser.
Laila Wandahl

Jeg har lært nogle principper, som jeg kan tage videre med i min dagligdag. Jeg oplever dig  som en utrolig kompetent underviser og formidler på denne workshop. Super behagelig energi hele tiden. Kærligst Helle.
Helle Skjerk

Workshoppen var Informativ, brugbar i hverdagen.
Liiza Jonna

Det var godt at få kropslig gjort psyken. Gode øvelser.
Peter Juncker

Helheden. Det var præcist som det skulle være. Dejligt at møde et autentisk menneske.
Ilona Kosinska

Blid og tryg workshop med fine øvelser.
Michael Tjørring

Godt med den rolige stil og fin balance mellem teori og praksis/øvelser.
Jesper Mouritsen

Hvornår er det næste kursus?

Du er velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet nedenfor. Så får du besked om kommende kurser – og får tilsendt tips og tricks til hvordan du får stress ud af kroppen.

© 2021 Blivstressfri.dk - Ring til os på 26 28 22 20 - petrospost@gmail.com - Petro Mielczarek, Sadelmagertoften 163, 8270, Højbjerg Adm