Vælg den dato der passer dig bedst. Du er velkommen flere gange:, kl. 17.00 – 19.00. Pris: 350 kr. pr. gang, 2 personer 600  kr.

31. maj

14. juni

21. juni (lukket for tilmelding)

28. juni (lukket for tilmelding)

Få indre ro ind under huden med Qi gong

På 3 timer lærer du grundprincipperne i den kinesiske bevægelseskunst Qi gong, som virker på samme måde som akupunktur – men hvor du arbejder inde fra og ud. Umiddelbar efter kurset vil du være i stand til at træne hjemme og opbygge indre ro, smidighed i kroppen og mere vitalitet.

Selv om dette kursus er for begyndere er mere erfarne udøvere velkomne. Personligt træner jeg altid selv som en nybegynder, for at fange detaljer, som kun viser sig efter mange gentagelser.

Du lærer:

  1. at få langt bedre jordforbindelse og stå godt på benene i livets mange udfordringer
  2. at bruge praktiske akupressurpunkter til at forstærke effekten af din træning.
  3. at bruge Qi gong intelligent, så du ikke behøver at bruge ret lang tid for at få stort udbytte af øvelserne.
  4. at mærke og sanse energi i dig selv, andre og i rum.
  5. at beskytte din energi, så du ikke bliver drænet.
  6. at få stilhed og blødhed ind under huden, så det bliver en permanent tilstand i din personlighed.
  7. at forstå og skelne mellem Yin og Yang i din fysiske krop og energimæssigt.

Vigtigt

Der er mange stilarter inden for Qi gong og Tai chi. Derfor kan der være stor forskel på det du lærer og det du tidligere har prøvet. Jeg prøver at gøre det simpelt og brugbart. Smukke bevægelser i mange retninger er IKKE altid ensbetydende med at du træner Qi gong, som får energi til at flyde harmonisk igennem din krop. Derfor vil bruge tid på at bygge fundamentet op.

Sådan startede jeg selv

Jeg startede med at træne Qi gong og Tai Chi i efteråret 1999 og har praktiseret lige siden. Principperne er blevet en naturlig del af min hverdag. Stabil jordforbindelse, blødhed i kroppen og evnen til at finde indre ro under stress, er kvaliteter som har været meget værdifulde for mig. Under kurset glæder jeg mig til at lære det hele videre til dig. Selv om det tager tid at lære, lover jeg dig at du får gavn af Qi gong-principperne allerede fra dag 1.

Rigtig godt kursus…god vekselvirkning mellem teori og praktiske øvelser…inspirerende info om kinesisk medicin, yin og yang og taoisme…jeg får lyst til at lære mere om disse principper…behagelig undervisning med et glimt i øjet fra Petro Mielczarek.
Psykolog Regitze Berg
Efter at have deltaget i workshoppen om Qi Gong workshoppen, har jeg fået øjnene op for, hvad jeg selv kan arbejde med for at videreudvikle en god stabil jordforbindelse. Petro viste og fortalte om, hvordan vi kunne arbejde på at skabe en bedre jordforbindelse i mange forskellige hverdagssituationer. Og så trænede vi, så det blev mere tydeligt, hvor vi skulle lede vores opmærksomhed hen, omhyggelig vejledt af Petro. Jeg har fået noget med hjem, som jeg kan arbejde på at give plads i min hverdag, – indarbejde ny subtil kropsopmærksomhed. Og oveni hatten, så foregik workshoppen i rigtig god stemning med dejlige grin.
 Lis Engberg

Tid flyver normalt afsted for mig, men det var rart at tiden gik langsomt netop fordi man var i nuet og arbejdede med sig selv. Alt var toprelevant. Brugbare nemme øvelser, som kan tages med videre og integreres i hverdagen. Også rart at vi ikke var så mange. Tiden var godt udnyttet.
Sarah Højholt

Det var godt at finde ro i mig selv – en form for stabilitet. Sådan at jeg mere hviler i mig selv og ikke kan rokkes med/falde ud af kurs. Workshoppen åbnede mine øjne for, hvor lidt der egentlig skal til for at bibeholde. jordforbindelse.
Adriana Juncher

Inspirerende-brugbart-opløftende i trygge harmoniske rammer.
Linda Holm

Fint materiale-god stemning. Gode øvelser.
Laila Wandahl

Jeg har lært nogle principper, som jeg kan tage videre med i min dagligdag. Jeg oplever dig  som en utrolig kompetent underviser og formidler på denne workshop. Super behagelig energi hele tiden. Kærligst Helle.
Helle Skjerk

Workshoppen var Informativ, brugbar i hverdagen.
Liiza Jonna

Det var godt at få kropslig gjort psyken. Gode øvelser.
Peter Juncker

Helheden. Det var præcist som det skulle være. Dejligt at møde et autentisk menneske.
Ilona Kosinska

Blid og tryg workshop med fine øvelser.
Michael Tjørring

Godt med den rolige stil og fin balance mellem teori og praksis/øvelser.
Jesper Mouritsen

Praktisk

Hvornår? 31. maj, 14. juni, 21. juni og 28. juni, kl. 17.00 – 19.00 (midtvejs er der en kort the-pause)

Hvor? Antroposofisk Kulturhus, Rosenvangs Allé 251, 8270 Højbjerg. Der er mange muligheder for parkering.

Pris pr. gang: 350  kr. per person

2 personer pr. gang: 600  kr

Du/I er tilmeldt, når betaling går igennem på mobilepay: 27082

Hvis du ikke medbringer coronapas eller maske går jeg ud af du er fritaget. Jeg spørger ikke ind til dit helbred. Lovmæssigt er det en privatsag og ifølge loven har du har ikke pligt til at udtale dig. Masker under træningen er IKKE tilladt.

© 2021 Blivstressfri.dk - Ring til os på 26 28 22 20 - petrospost@gmail.com - Petro Mielczarek, Sadelmagertoften 163, 8270, Højbjerg Adm