Har du allerede investeret i online-kurset kan du logge ind her

Under produktion

E-produktet leveres i et smukt, moderne, elektronisk design, som passer perfekt til din pc, tablet eller smartphone. Med din personlige kode, kan du altid logge ind og studere metoderne. E-produktet udløber først 31. december 2023. Du har masser af tid, til at få det fulde udbytte af online-kurset. Bruger du det, er jeg 100% sikker på, at det vil forandre dit liv.

De 7 video-lektioner vil hjælpe dig med at forvandle stress til indre ro på. Forslag til tidsforbrug: Ca. 10 minutter dagligt

Teknikkerne du får præsenteret er nemme at gå i gang med. Du kan bruge dem hvor som helst og når som helst, du har behov for at afstresse kroppen. Har du 5 minutter her og der, vil det i sidste ende gøre en stor forskel på dit stress-niveau. Du vil kunne gøre en stor forskel bare på 14 dage.

Lektion 1
Her lærer du at bruge 2 akupressurpunkter, som fjerner blokeringer i kroppen og få din energi til at flyde harmonisk i kroppen. Disse punkter giver dig mulighed for at slippe af med negative følelser, fx stress, angst, sorg og depression. Du får en grundig instruktion i hvad du skal gøre – og hvornår du ikke må give dig selv denne behandling.

Lektion 2

Trætte binyrer og svaghed i nyre-energien er helt normalt ved kronisk stress. Men hvis du ikke bygger energien op i nyre-energien og binyrerne, vil du sandsynligvis aldrig få det bedre. I denne lektion får du 2 akupressurpunkter, som har direkte indvirkning på nyre-energien og binyrerne. Nyre-energien hører til vandelementet og repræsenterer følelsen frygt og angst.

Lektion 3

Her lærer du det ultimative regenerations-akupressurpunkt, som giver kroppen flere røde og hvide blodlegemer og fornyet energi. Da Bjarne Riis vand Tour De France behandlede akupunktøren John Boel med dette akupressurpunkt. Derfor kaldes det nogle gange for Bjarne Riis-punktet – eller EPO-punktet, fordi det er et meget kraftfuldt punkt.

Lektion 4

Åndedrættet er måske dit bedste redskab til at skadeligt stress ud af kroppen. Her får den et metode som giver dig en dyb indre ro efter bare få minutter.

Lektion 5

Dårlig søvn og stress hænger tæt sammen. Hvis kroppen skal have mulighed for at forny kroppens celler, er det af højeste prioritet at du sover godt. Her får du det bedste punkt til at forbedre din søvn.

Lektion 6

Her får du en simpel Qigong-øvelse, som du kan bruge hjemme i stuen, i skoven eller ved stranden. Qigong er meditation i bevægelse og du vil hurtigt mærke en stor forskel.

Lektion 7

Denne lektion handler om hvordan du får mere grounding og en langt bedre jordforbindelse. Her bliver du præsenteret for akupressurpunktet, som giver dig bedre jordforbindelse.

Disse bonusprodukter får du med i købet

Her får du brugbare metoder, som vil hjælpe dig med at forny dig selv fysisk og psykisk. Efter mange års kronisk stress er det nu tid til at passe bedre på kroppen. De 3 bonusprodukter, giver dig informationer, som du måske aldrig har hørt om før. De er baseret på principperne fra Traditionel Kinesisk Medicin, som er flere tusind år gamle. Hvis du kombinerer informationerne med det du allerede ved om sundhed, er du godt rustet til at tage din stress og dit helbred i egne hænder.

Er det pengene værd at investere i et “Lær at gøre det selv” onlinekursus?

Stress koster samfundet et tre-cifret milliard-beløb hvert år. På det personlige plan er prisen langt højere. Ved at investere i onlinekurset, som prismæssigt svarer til et par terapisessioner ude i byen, får du værdifulde stress-teknikker med dig i værktøjskassen, som du kan bruge på dig selv og din familie resten af livet. Og det bedste af det hele er, at det ikke koster dig en krone, hver gang du gør det. Mit ønske er at du bliver mere eller mindre uafhængig af dyre terapeuter, psykologer og rådgivere, der måske i sidste ende slet ikke kan hjælpe dig. Teknikkerne er finpudset igennem mange år – og jeg giver kun det videre, som har vist sig at virke på både mine klienter og mig selv. Det ville være en fornøjelse at lære noget af det videre til dig.

Under produktion.Stadig ikke tilgængeligt.

© 2021 Blivstressfri.dk - Ring til os på 26 28 22 20 - petrospost@gmail.com - Petro Mielczarek, Sadelmagertoften 163, 8270, Højbjerg Adm