Få stress ud af kroppen ved hjælp af Qi Gong

Vil du lære at bruge Qi Gong som en effektiv metode til at få skadeligt stress ud af kroppen og forvandle den til indre ro? På denne workshop lærer du grundprincipperne i Qi Gong, så du kan bruge dem i en travl hverdag.
.

Stress er som en vild hest der skal tæmmes ved hjælp af blidhed og opmærksomhed. Qi Gong kan være en stor hjælp, fordi det gør dig stærk og rolig på samme tid. Og det virker ret hurtigt.
Petro Mielczarek

Hvorfor få stress ud af kroppen?

Stress er stadig den hurtigst voksende livsstilssygdom i den vestlige verden. Den skal tages alvorligt. Egentlig er det ikke en sygdom, men en tilstand, som du skal undgå at være i, i for lang tid ad gangen. Qi Gong kan lære dig at navigere rundt i en larmende og stressende verden, uden at du mister balancen. Jo mere du øver dig, jo mere  robust bliver du over for stress.

Vi vil gennemgå følgende effektive metoder

Først vil vi fjerne blokeringer, der kan forstyrre dit frie flow af livsenergi. Derefter vil vil styrke kroppen. Til sidst vil vi afstresse og berolige nervesystemet og gøre dig robust over for stress.

  1. “Shaking Qi Gong”.
  2. “Forløsende åndedræt”
  3. “Drunken Style Qi Gong”
  4. “Styrkende statisk Qi Gong”
  5. “Beroligende Qi Gong”

Qi Gong betyder at arbejde med energi

Qi = energi

Gong = øvelse, arbejdskapacitet eller kultivering

Tilmelding, varighed og pris

Der er plads til et lille hold. Prisen svarer til mindre end én enkelt behandling med akupunktur. Du lærer metoder, du kan gå hjem og bruge med det samme.

Betaling via mobilepay på 27082 reserverer din plads. Send mig samtidig en SMS på 26282220, så jeg har dine kontaktoplysninger.

Adresse: Rosenvangs Allé 251, Antroposofisk Kulturhus, 8270 Højbjerg.

Medbring et liggeunderlag.

Varighed: kl. 17.00 – 19.00.

Pris: 350 kr.

Har du spørgsmål hører jeg gerne fra dig. Ring på 26 28 22 20.

Skrevet om tidligere workshops

Tid flyver normalt afsted for mig, men det var rart at tiden gik langsomt netop fordi man var i nuet og arbejdede med sig selv. Alt var toprelevant. Brugbare nemme øvelser, som kan tages med videre og integreres i hverdagen. Også rart at vi ikke var så mange. Tiden var godt udnyttet.
Sarah Højholt

Inspirerende-brugbart-opløftende i trygge harmoniske rammer.
Linda Holm

Fint materiale-god stemning. Gode øvelser.
Laila Wandahl

Jeg har lært nogle principper, som jeg kan tage videre med i min dagligdag. Jeg oplever dig  som en utrolig kompetent underviser og formidler på denne workshop. Super behagelig energi hele tiden. Kærligst Helle.
Helle Skjerk

Workshoppen var Informativ, brugbar i hverdagen.
Liiza Jonna

Det var godt at få kropslig gjort psyken. Gode øvelser.
Peter Juncker

Helheden. Det var præcist som det skulle være. Dejligt at møde et autentisk menneske.
Ilona Kosinska

Blid og tryg workshop med fine øvelser
Michael Tjørring

Det var godt at finde ro i mig selv – en form for stabilietet. Sådan at jeg mere hviler i mig selv og ikke kan rokkes med/falde ud af kurs. Workshoppen åbnede mine øjne for, hvor lidt der egentlig skal til for at bibeholde jorforbindelse.
Adriana Juncher

Godt med den rolige stil og fin balance mellem teori og praksis/øvelser
Jesper Mouritsen

En rolig og tryg atmosfære. Du er tillidsvækkende og man tør åbne op, nærme sig selv og tage visdommen ind. En smuk balance mellem viden, fortælling, fysiske øvelser og mulighed for at ytre, hvad man oplever og dermed registrere og spejle hinandens oplevelser. Workshoppen giver på kort tid powerfulde værktøjer og en øget bevidsthed til hvordan og hvor man står i livet.
M. Thomsen

Gode brugbare øvelser. Nogle lidt for alternative til mig. “Kigge i øjne-øvelsen” var genial.
Mona Bach

Dejlig start med at lande og give slip på alt det som jeg var fyldt op med da jeg kom. Give slip og få fyldt på af gode enkle øvelser. Dejligt at du har lavet et udskrift, så jeg kan fortsætte det gode arbejde og se på dine noter og blive inspireret. TAK for et par dejlige timer.
Dorthe Møller Henriksen

Tai Chi træning hos Petro har åbnet en ny bevidsthed for mig..
Jeg mærker hvordan alle mine andre redskaber forstærkes fordi jeg kommer hjem i min krop! Jeg er centreret og har hele tiden ubevidst fokus på at have jordforbindelse..
Jeg står langt stærkere i mig selv, urokkeligt bliver jeg stående i de udfordringer jeg møder!
Helt konkret giver det mig som underviser et langt større nærvær. Jeg kan være opmærksom på energien på holdet og fornemme dem jeg underviser.. Have alle sanser åbne  og mærke hvad der er behov for! Give alt hvad jeg har som entusiastisk formidler, men uden at overbruge mig selv som jeg plejer!
Det er meget powerfulde redskaber og jeg glæder mig til at tage de næste skridt på Tai Chi’ens vej.
Mie Nygaard Thomsen

Tak for et lærerigt foredrag om energi-strømme og flere demonstrationer af, hvad akupunktur kan bruge til fra “krop & psyke”-holdet på Egmont Højskolen i Hov.
Karen

Super inspirerende Workshop igår, hvor emnet var “stress”. At lærer at kunne behandle sig selv er guld værd i en travl hverdag, hvor vi har redskabet ved os hele tiden. Konkrete punkter og vores fingre/hænder. De 4 porte er så fantastiske til at skabe balance i vores ubalancer, og det mærkes med det samme på forskellige måder alt efter hvor vi er i processen, så intet er ens. Det gælder om at være i oplevelsen, være opmærksom og turde rumme det vi sanser og oplever og tro på det som kommer op er det rigtige i forhold til tilstanden. Jeg fik mange følelser op og er blevet mere bevidst efterfølgende. Jeg har bestemt intention om at fortsætte, som over tid skaber mere og mere balance og indre ro og harmoni.
Caroline Dusgård

Tak for et dejligt kursus, hvor vi lærte punkter til at bekæmpe stress. Tak fordi du reddede mig og gav mig energi mens jeg havde dengue fever. Efter kun 1 behandling strømmede energien igen rundt i kroppen. Kan kun anbefale dig som akupunktør.
Margit Frandsen

Stille og rolig stemning. Gode øvelser, som er nemme at bruge derhjemme. Øvelser der virker. Føler faktisk mindre stress.
Ann Svejbæk

Du ved meget om stress og kroppen. Meget lærerigt. Det rolige tempo, de simple parøvelser, hvor du justerer os var godt. Korte præcise og brugbare forklaringer igennem hele workshoppen.
Steven Andersen

Jeg blev mere bevidst om, hvordan jeg har det, og har fået lyst til at bruge det derhjemme også. Jeg har lyst til at have det, som jeg har det nu, ALTID.
Maria Løkken

Gode og præcise vejledninger i akupunkturpunkter. Dejlig atmosfære og omgivelser medvirkende til afstressende oplevelse.
Tina Petersen

Jeg oplever du med din ro og viden om akupunkturen og kroppen, formår at formidle dit “stof” rigtigt givende. Dejligt at blive gjordt bevidst om sit åndedræt (eller mangel på samme). Jeg kunne rigtig godt lide øvelsen, hvor vi hver især kiggede hinanden i øjnene, hvilket fik mig gjort opmærksom på min tilstedeværelse i mig selv.
Berit Jespersen

Nogle gode værktøjer til at få mere ro og mere klarhed og “afslappethed” overfor stressende tanker.
Anette Løkken