Akupunktur er den mest effektive behandling til smerter. Jeg kombinerer den med muskelterapi og andre metoder, for at hjælpe dig hurtigst muligt. Har du nogle af de smerter du ser på billedet, så kan jeg hjælpe dig.

Akupunktur er den mest effektive behandling til smerter. Har du nogle af de smerter du ser på billedet, så kan den rigtige behandling med akupunktur hjælpe dig.

.

.

Mødet med “en klog mand” forandrede mit liv

Min interesse for kropsbehandling med akupressur startede i 1994. Jeg havde haft invaliderende seneskedehindebetændelse (håndledssmerter) i ca. 3 måneder. Kiropraktoren, fysioterapeuten og to læger kunne ikke hjælpe, ud over at jeg fik en skinne, som skulle beskytte håndledet fra yderligere overbelastning. Ingen vidste noget, ud over den skulle holdes i ro.

 

.

En speciel form for akupressur fjernede mine smerter
Mine forældre havde kendskab til en “klog mand”, som måske kunne fixe det. Han var kendt for at kunne fixe alt på bare én behandling. Da seneskedehindebetændelse ofte skyldes betændelse, troede jeg ikke på det. MEN, jeg blev klogere. Vi dukkede op i et ganske almindeligt parcelhuskvarter. I det lille værelse sad jeg overfor “den kloge mand”, der roligt studerede min krop. I løbet af 5 minutter var smerten væk. Det eneste der var tilbage var ømhed efter en speciel form for akupressur jeg havde fået foretaget. Jeg var chokeret, og indtil i dag er det stadig den største oplevelse i mit liv. Min mor spurgte hvordan det var gået, og jeg sagde at der var sket et mirakel..

 

 

.

 

.

Jeg begyndte selv at træne teknikken for at lære at gøre det samme

Jeg spurgte manden der havde fjernet min smerte, hvordan jeg kunne lære at gøre det samme. Han svarede, at det kunne jeg ikke lære, for han havde prøvet at lære teknikken videre til mange andre – men uden succes. Det kræver et godt syn og en følsomhed i hænder og fingre, som de færreste har. Han afsluttede med at sige at jeg måske kunne lære teknikken alligevel, for han havde kendskab til at jeg allerede dengang var en fingerfærdig tryllekunstner, der kunne blande kort med én hånd. Måske kunne jeg overføre disse færdigheder til behandling af mennesker. Det endte med at jeg begyndre at studere teknikken og behandleren viste mig alt hvad han vidste om menneskekroppen og den specielle akupressur-teknik. I dag bruger jeg samme teknik, men på min egen måde.

.

.

Kan akupunktur også hjælpe dig? Stil spørgsmål på tlf. 26 28 22 20.

Eller skriv en mail her