Effektiv “Gør det selv guide” som kan forandre dit liv

  Har du allerede investeret i online-produktet kan du logge ind her

  Savner du stadig din dybe indre ro?

  Har du allerede brugt alt for mange penge på zoneterapi, massage og akupunktur og andre dyre behandlinger, men savner stadig din dybe indre ro, som var målet med det hele? Har du overvejet at tage sagen i dine egne hænder – og lære nogle effektive metoder selv, som du kan bruge hjemme i stuen? Nu har du mulighed for at investere i en “praktisk værktøjskasse” som du kan bruge på dig selv hvor som helst og når som helst du har behov for det. En “praktisk værktøjskasse” fyldt med nogle af de mest effektive og afstressende akupressurpunkter, som de gamle kinesere har brugt i flere tusind år.

  Eksperter i forvandling af stress til vitalitet

  Akupressur og akupunktur er mindst 4000 år gamle teknikker, som udspringer af taoismen. Taoisterne var eksperter i at få indre ro ind under huden, med henblik på at styrke helbredet og udskyde aldringsprocessen. De taoistiske mestre havde et bemærkselseværdigt ungt udseende, som om de var 10-20 år yngre end deres faktiske alder.

  Du kan lære at gøre det samme

  I online-produktet lærer du at massere akupressurpunkter på dig selv –  næsten  som en professionel behandler. Kroppens selvhelbredende ressourcer bliver “vækket til live” og aktiveret hver gang du rammer punktet rigtigt. Din Qi (den energi som holder dig i live) vil arbejde med dig og ikke imod dig og du vil dag for dag mærke mere, vitalitet, styrke og glæde. Dit stress-niveau falder og du vil mærke indre ro dybt ind i kroppen. Er akupressur en mirakelkur? NEJ, men de fleste bliver overrasket alligevel.

  Du får et smukt elektronisk produkt du kan bruge resten af dit liv

  Online-produktet leveres i et smukt, moderne, elektronisk design, som passer perfekt til din pc, tablet eller smartphone. Med din personlige kode, kan du altid logge ind og studere metoderne. Online-produktet har INGEN udløbsdato.

  Disse online-produkter får du lige nu med i købet
  (værdi: 597  kr.)

  Du lærer praktiske teknikker til at reducere stress

  • fff
  • fff
  • ddddd
  • ff
  © 2021 Blivstressfri.dk - Ring til os på 26 28 22 20 - petrospost@gmail.com - Petro Mielczarek, Sadelmagertoften 163, 8270, Højbjerg Adm