Er du på jagt efter ungdommens kilde? Husk at stress er din fjende nr. 1

Stress kan nemt være årsagen til for tidlig ældning. Prøv nedenstående tips, som vil afstresse og foryngre kroppen

Stress kan nemt være årsagen til for tidlig ældning. Prøv nedenstående tips, som vil afstresse og foryngre kroppen

 

 

Du kan gøre rigtig meget med akupressur, men prøv også disse tips

 

Styrk kroppens celler inde fra og ud
Rynkecremer kan måske give fugt til huden. Men alle undersøgelser viser at de ikke virker, når det handler om foryngelse af huden og kroppen. Men hvad gør man så? Her får du 3 tips, som vil gøre en stor forskel, på dit udseende – hvis du bruger dem. Det handler om at styrke kroppen inde fra og ud, så du aktiverer såkaldte “ungdomshormoner” . Samtidig  får du færre af de skadelige stresshormoner, som gør dig gammel før tid. De 3 tips er baseret på gammelt kinesisk visdom, moderne videnskab – og sund fornuft.

 

1.
Brug åndedrættet så meget som muligt. Ånd ind laaangsomt og ånd ud endnu laaaangsommere. På den måde aktiverer du det parasympatiske nervesystem, som regenererer kroppens celler. Husk at huden er din 3. lunge ifølge kinesisk medicin. Så når du arbejder med åndedrættet, så påvirker det også huden. Den vil blive stærkere og mere glansfuld

 

2. 
Gå ud i naturen i stedet for at være på facebook. Naturen har en healende og dybt beroligende effekt på hele kroppen. Taler vi Yin og Yang – er naturen meget Yin-styrkende. Træk vejret dybt ned i maven, slip tankerne og bare smelt sammen med træerne og skovbunden.

 

3.
Stræk ud flere gange om dagen. Det er en blid måde at få Qi (din livsenergi) til at flyde frit og harmonisk igennem kroppen. Det første tegn på sygdom er svækkelse og stagnation af det naturlige flow af livsenergi i kroppen. Hold dig selv i bevægelse så ofte du kan. Er du på kontoret, så rejs dig op og stræk ud.

 

Held og lykke:)

 

 

Disse E-guides kan hjælpe dig