Er dit mål at udskyde aldringsprocessen, så kan du betragte stress som din fjende nr. 1. Her kan akupunktur hjælpe dig.

.

.

Følgende hormoner påvirkes under en akupunkturbehandling mod stress:

Adrenalin
Adrenalin er det mest kendte stresshormon, som forøger blodtrykket og gør dig klar til at kæmpe eller flygte. Et meget brugbart hormon, men ikke i for store mængder og ikke i for lang tid af gangen. Akupunktur nedregulerer dette hormon, så du kan slappe mere af.

.

.

Kortisol
Kortisol er et langtids-stresshormon, som sørger for at du kan klare en større stressbelastning. Kroppen laver det for at hjælpe dig, men hvis det bliver siddende i kroppen i for lang tid af gangen, bliver det skadeligt for kroppen. Binyrerne, som producerer alle stresshormoner bliver tappet for energi af for hårdt arbejde. Det samme gør din krop. Akupunktur bygger både binyrerne op og skaber samtidig balance i kortisolniveuerne.

.

.

Dopamin
Dopamin er kroppens belønningshormon, som er godt i små mængder og på det rigtige tidspunkt. En overstimulering fra fx sukker, mobiltelefoner, facebook m.m. kan medføre både angst, stress og i sidste ende depression. Akupunktur “nulstiller” kroppens dopamin-receptorer, så du kan slappe af og regenerere hele systemet.

.

.

Endorfiner
Endorfiner er kroppens eget morfinlignende stof, som får kroppen til at slappe af, så længe der ikke sker en overproduktion. Akupunktur får kroppen til at udskille dette stof, som du har i blodet under forelskelse eller når du føler dig lykkelig. Det er en sund og helbredsfremmende tilstand at være i.

.

.

Oxytocin
Oxytocin er tilknytnings og kærlighedshormonet, som især kvinder er afhængige af, for at være i balance. Stress blokerer for produktionen af oxytocin, som medfører netrykthed, depression og følelsen af ensomhed. Akupunktursystemet har specielle punkter, som kan aktivere produktionen af oxytocin.

.

.

Melatonin
Melatonin bliver aktiveret ca. kl. 20.00 for at gøre dig klar til at falde i søvn og regenerere kroppen. Akupunktur er godt til søvnproblemer, bl.a. fordi produktion af melatonin øges.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Gik for nyligt ned med stress på mit arbejde og kom pludselig i tanke om at jeg tidligere har haft god effekt af Petros kupunktur for kæbespændinger. Fik en behandling som gav en fantastisk ro resten af dagen. Kom derefter (i panik over en opgave) til at tage den “billige” løsning i form af piller fra lægen. Har aldrig prøvet det før men jeg blev bare dårlig på en anden måde. Roligere ja men fuldstændig handlingslammet…. Er heldigvis derefter forsat med akupunkturbehandlingerne. Det har en supereffekt. Spændingen (og rynkerne) i panden er væk og jeg slapper bedre af. Selv om jeg stadig er presset ser jeg friskere ud end jeg har gjort i meget land tid. Tak.
Stine Steengaard, Aarhus

.

.

Under behandlingen oplevede jeg en dyb ro og afspændthed i kroppen Jeg er meget overrasket over at behandlingen gøre så stor en forskel. Bagefter havde jeg betydelig mere energi og var mere fokuseret på dagens opgaver. Tak.
Helle Skjerk, Højbjerg, Aarhus

.

.

Da jeg er meget hårdt ramt mht. stress og har en alvorlig stressdiagnose, er jeg nok en noget atypisk patient m. mere “elefanthud” end mennesker flest – for mit liv har gjort mit nervesystem særdeles nedslidt. Behandlingerne hos Petro har givet mig et højere generelt funktionsniveau i de perioder, hvor jeg ikke er så overbelastet, at jeg næsten ikke kan noget, og – hvilket jeg er virkelig taknemmelig for: Nu vågner jeg kun 1 gang hver nat! Med andre ord: PTSD-symptomerne er blevet mindre fremtrædende efter de behandlinger, jeg har fået hos Petro. Det har været en lille revolution, set i lyset af, at jeg før fik ugl. akupunktur hos lægen og ikke oplevede de samme fremskridt dér. Akupunkturbehandling hos en professionel akupunktør er mere end blot symptombehandling har jeg nu oplevet på egen krop.
Helene, Aarhus

.

.

Jeg gik til min første behandling hos Petro med åbent sind, men også med lidt skepsis; for kunne en behandling virkelig have så stor virkning, som min veninde havde fortalt mig om? Jeg befandt mig på tidspunktet for behandlingen i en presset situation på grund af sygdom på hjemmefronten og en travl hverdag. Efter behandlingen følte jeg mig afslappet og godt tilpas – og det var så nok det, tænkte jeg. Det kom derfor temmelig meget bag på mig næste dags morgen, at jeg mærkede følelsen af lykke – for presset ude og hjemme var jo stadig det samme som før. Men overskuddet føltes større, og jeg følte mig mere glad. Kort sagt: Petros behandling havde virket – og det endda kun efter én gang!
Gitte, Aarhus

.

.

Jeg anbefaler Petros akupunkturbehandlinger. Efter en lang periode med søvnbesvær prøvede jeg hans behandling. Det virkede allerede første gang og sover nu helt normalt igen : ) Tak for det Petro! ses!
Line Kramhøft, Aarhus

.

.

Fik min første behandling i dag. Føler en hel fantastisk indre ro og afslappethed. En velvære og en indre balance, som jeg ikke har følt i mange år. Tak Petro – glæder mig til næste behandling.
Grethe Grav, Aarhus

.

.

Jeg har fået hos Petro Roberto den bedste akupunktur nogensinde, så jeg er begyndt at anbefalet ham. 
Gustavo, Aarhus

.

.

Jeg ville gerne finde en behandlingsform, som kunne afhjælpe mig med den stress, jeg har opbygget igennem flere år. Jeg valgte akupunktur behandlinger hos Petro Mielczarek. Jeg fik flere forskellige behandlinger, bl.a. for en smerte, der sad i mit hoved + en dårlig finger. Derefter gik jeg målrettet mod stressbehandling. Jeg kunne mærke en bedring fra den første behandling, jeg følte afslappelse i hele min krop. Dernæst valgte jeg 5 behandlinger for spændinger i ansigtet. Det havde en fantastisk virkning på mig, jeg mærkede endnu større afslapning i hele kroppen, det forplantede sig til hver celle i min krop. Da min stressfølelse forsvandt, fik jeg et meget mildere udtryk i mit ansigt. Det var synligt for andre, at jeg var mere afslappet, og mærkbart for mig selv. Jeg er dybt taknemmelig for den forandring, der er sket for mig. Stor TAK fra Rita. 
Rita Lambrecht, Aarhus

.

.

Jeg har nu fået flere behandlinger hos Petro og det har virkelig hjulpet mig meget, jeg har fået indre ro og balance i kroppen. Samtidig med de rigtige gode kost råd som Petro har givet mig, er jeg helt sikker på at jeg nu er på rette vej. Jeg er megettaknemlig for den seriøse og professionelle behandling jeg oplever hos Petro
Ulrik

.

.

Efter en stressede periode blev jeg ramt af desprision, spændinger i kroppen og negativ forandring der gik fra udadvendt til indadvendt personlighed. Jeg kan allerede efter en behandling hos Petro mærke en positiv forandring. 
Thusi

.

.

Jeg har netop fået min første behandling hos Petro. Jeg har længe kæmpet med tankemylder, meget dårlig søvn og i det hele taget et stresset hoved og urolig krop. Jeg fik først mundhulemassage, hvilket jeg blev meget positivt overrasket over. Min muskulatur omkring kinder og kæber løsnede op i en sådan grad, at jeg følte, at hele mit ansigt smilede bagefter. Dernæst akupunkturbehandlingen som var meget behagelig, og det bedste af det hele var helt klart min søvn om natten. Jeg faldt i søvn uden tankemylder, nærmest før hovedet ramte puden og trods, at jeg blev vækket af mit barn i løbet af natten, så havde jeg en helt anden ro og energi i kroppen, da jeg vågnede næste morgen. Efterfølgende har min nattesøvn også været klart forbedret. Jeg kommer bestemt igen og har foræret min søster en behandling også. Det har virkelig været en meget positiv oplevelse, og Petro er en meget behagelig behandler, som jeg bestemt føler mig i trygge hænder hos. De varmeste anbefalinger herfra. 
Lene

.

.

Hej Petro, Tak for en omsorgsfuld og professionel behandling. Og for at du fik fjernet uroen i mit hjerteområde. 
Maya Rasmussen

.

.

Tak for god og blid behandling. Jeg må indrømme at jeg er imponeret over, at det ikke gjorde ondt da du satte nålene i, da jeg tidligere har prøvet akkupunktur ved anden behandler, og der gjorde det ondt at få dem sat i ørene. Så Tak, også for omsorgen. 
Louise Kjær, Aarhus

.

.

Jeg har være udsat for en længerevarende stressbelastet periode på nogle år, hvor begge vores børn har haft livstruende sygdomme. Det har bl.a. påvirket mit fordøjelsessystem betydeligt. Jeg var generet af forstoppelse, opspilethed, ømhed, generel ubehag osv. Jeg har nu været i behandling hos Petro i omkring seks uger. I de første uger to gange ugentligt. Efter 4-6 ugers behandling er mit fordøjelsessystem forbedret betydeligt. Jeg føler mig helt tryg ved en meget professionel behandling. Derudover er Petro en meget behagelig person.
Inger Drivsholm, Skanderborg

.

.

Da jeg fik stress symptomer var jeg parat til at gøre hvad som helst for at komme ovenpå igen. Derfor valgte jeg et behandlingsforløb hos Petro og efter bare få gange kan jeg mærke en klar bedring. Det er behageligt at få behandling da Petro er afslappet og rolig. Virkelig en kompetent behandler. 
Ida, Aarhus

.

.

.

Har du spørgsmål til behandlingen? Ring/SMS til 26 28 22 20.

.

.

.

.