Hjælp dit barn med kinesisk akupressur

 

Hjælp dit barn hjemme i stuen

Med dette e-kursus i hånden kan du som mor eller far give dit barn behandling med nogle af kroppens mest effektive akupressurpunkter. Metoden kan bruges hjemme i stuen, i bussen, venteværelset, hvor som helst og når som helst, der er behov for det. Akupressur er akupunktur uden nåle – og det er super behageligt. 

 

Spar penge på behandlinger – giv selv dit barn akupressur

Med E-kurset kan du spare tusindvis af kroner på behandling hos akupunktører, massører, kinesiologer, psykologer eller lignende. Du får succes med behandlingen – for E-kurset viser dig præcis, hvad du skal gøre på små videoklip. Fordelen  er at du aldrig skal ud af døren – og det koster dig ikke en krone, når først du har lært metoden.

 

Du lærer kun det vigtigste

Siden 2003 har jeg behandlet rigtig mange børn og studeret effekten af de bedste akupressurpunkter på kroppen. Til E-kurset har jeg håndplukket “børnevenlige punkter”, som hurtigt vil have en effekt. Efter E-kurset kan du straks gå i gang med at behandle dit barn, dig selv og resten af familien. Brug fem minutter om dagen – det vil gøre en kæmpe forskel!

 

Du lærer bl.a.

  • at afstresse dit barn på ganske få minutter
  • at styrke dit barn fysisk og psykisk
  • at aktivere kroppens “lykkehormoner” ved at trykke rigtigt
  • at styrke koncentrationsevnen og den dybe søvn
  • at give dit barn mere selvtillid og mere energi
  • at styrke dit barns immunforsvar
  • at gøre akupressur så effektivt som muligt

.
.

 

 

Du kan være i gang om kort tid

E-kurset bliver leveret i et smukt, moderne elektronisk format,  som gør det nemt at lære nyt. Betaling foregår via Paypal, en af verdens mest sikre og anerkendte betalingsformer. Efter du har betalt, kan der gå et kort stykke tid før du kan gå i gang.