Det “indre smil” kan forandre dit liv

 

Sådan forvandler du tristhed og mørke til glæde og lys
Hvis der er dage, hvor du har svært ved at få smilet frem, så betyder det, at dit energiniveau, fysisk, psykisk og intellektuelt ikke er på sit højeste. Heldigvis kan du nemt forandre denne tilstand, ved at bruge en af de måske bedste taoistiske øvelser, der findes, nemlig “det indre smil”. Virkningen er kraftigere, end de fleste tror. Familie, venner, kollegaer og samarbejdspartnere, vil bemærke forandringen, når du begynder at praktisere det. Bruger du smilets kraft, på den rigtige måde, vil det ikke kun gavne dig selv, men også mennesker omkring dig.Taoisterne har brugt denne teknik i flere tusind år. Nu kan du afprøve den på dig selv.

 

 

 

Sådan bruger jeg det selv?
Jeg bruger “det indre smil” næsten hver eneste dag. Især, når jeg er ved at blive forkølet, føler mig træt eller jeg skal holde et foredrag.  Det gør en stor forskel. Og det smitter af på andre mennesker.

 

 

 

Start med at gøre følgende

1.
Når du vågner, så koncentrer dig om dit åndedræt. Gør det roligt og blødt.

 

2.
Tænk på noget godt og smil. Giv slip omkring øjnene, i kæben og resten af kroppen. Mærk nu hvordan nervesystemet begynder at slappe af og varmen breder sig ud i hele kroppen.

 

Dette er blot ét eksempel på hvordan du kan bruge “det indre smil”.
Ønsker du at lære mere, kan du kigge nærmere på e-bogen: “Smil til hjertet og få stress ud af kroppen”.

 

 

Smil  til de inde organer. I Traditionel Kinesisk Medicin bliver hjertet næret af gode menneskelige relationer og glæde. Og leveren elsker når du er i flow og forfølger din livsdrøm

Smil til de inde organer. I Traditionel Kinesisk Medicin bliver hjertet næret af gode menneskelige relationer og glæde. Og leveren elsker når du er i flow og forfølger din livsdrøm

 

 

Derfor virker det
Øvelsen virker, fordi nervesystemet ikke kender forskel på, om du smiler naturligt eller kunstigt. Taoisterne har brugt denne metode i årtusinder.

 

 

Populære e-bøger der kan forandre dit liv

cover 2   Smil til hjertet2Blivstressfri..cover6