Effektiv “Gør det selv guide” som kan forandre dit liv

  Har du allerede investeret i e-produktet kan du logge ind her

  Elsker du når folk skyder dig til at være meget yngre end din faktiske alder?

  Ønsker du at gå den naturlige vej uden botox, restylane, indsprøjtninger og andre tvivlsomme metoder fyldt med potentielle bivirkninger?

  Er du træt af dyre rynkecremer, der ikke holder hvad de lover?

  Vidste du at stress er din fjende nr. 1, når det handler om at forynge kroppen og opnå et yngre udseende? Kronisk stress ælder nemlig kroppen og skaber rod i hormonbalancen. Heldigvis er det aldrig for sent at vende den negative spiral.

  Nu har du mulighed for at investere i selvhjælpsguiden hvor du lærer at tage sagen i egne hænder. Det er effektivt og naturligt – og når først du har lært metoderne, kan du bruge dem resten af dit liv – uden at det koster dig en krone.

  E-produktet leveres i et smukt, moderne, elektronisk design, som passer perfekt til din pc, tablet eller smartphone. Med din personlige kode, kan du altid logge ind og studere metoderne. E-produktet har INGEN udløbsdato.

  Du får 9 effektive lektioner som du kan bruge med det samme

  Lektion 1:
  Træk vejret, stress af og styrk huden

  I denne lektion får kendskab til sammenhængen mellem lungefunktionen og hudens styrke og vitalitet. Du får også vejledning i effektiv akupressur og en Qi gong øvelse, som du kan bruge i hverdagen. Det vil påvirke både dit udseende og følelsen af indre ro.

  Lektion 2:
  2 akupressur-punkter som fjerner blokeringer i kroppen

  Her lærer du at nedregulere stresshormonerne adrenalin og kortisol ved hjælp af 2 af kroppens måske allervigtigste akupressurpunkter. Brug dem  på stress, hovedpine, angst, smertetilstande og meget mere. Vi gennemgår dem grundigt, så lærer at trykke rigtigt og får den fulde effekt.

  Lektion 3: Styrk fordøjelsen for at trække næringsstoffer ud af det du spiser

  Her får du 2 akupressurpunkter, som kinesiske akupunktører bruger til at styrke evnen til at forvandle det du spiser om til livsenergi og blod. Blodet er dine kropsvæsker og byggestenene til at styrke kroppens funktioner med. Ved at bruge punkterne styrker du produktionen af kollagen, elastin, oxytocin og andre livsvigtige materialer,, som er vigtige, hvis du vil udsætte aldringsprocessen.

  Lektion 4: Forny kroppen med mere skønhedssøvn

  ddddd

  Disse e-produkter får du med i købet

  © 2021 Blivstressfri.dk - Ring til os på 26 28 22 20 - petrospost@gmail.com - Petro Mielczarek, Sadelmagertoften 163, 8270, Højbjerg Adm