Har du brug for en afslappende stressbehandling?

Behandling består af akupunktur, akupressur og relevant rådgivning. Kontakt mig og hør nærmere hvad jeg kan gøre for dig på tlf. 26 28 22 20.

Jeg har netop fået min første behandling hos Petro. Jeg har længe kæmpet med tankemylder, meget dårlig søvn og i det hele taget et stresset hoved og urolig krop. Jeg fik først mundhulemassage, hvilket jeg blev meget positivt overrasket over. Min muskulatur omkring kinder og kæber løsnede op i en sådan grad, at jeg følte, at hele mit ansigt smilede bagefter. Dernæst akupunkturbehandlingen som var meget behagelig, og det bedste af det hele var helt klart min søvn om natten. Jeg faldt i søvn uden tankemylder, nærmest før hovedet ramte puden og trods, at jeg blev vækket af mit barn i løbet af natten, så havde jeg en helt anden ro og energi i kroppen, da jeg vågnede næste morgen. Efterfølgende har min nattesøvn også været klart forbedret. Jeg kommer bestemt igen og har foræret min søster en behandling også. Det har virkelig været en meget positiv oplevelse, og Petro er en meget behagelig behandler, som jeg bestemt føler mig i trygge hænder hos. De varmeste anbefalinger herfra.
Lene Hansen

Igennem flere år har jeg døjet med stress, og har været ved forskellige behandlere. Via Petros behandlinger  oplevede jeg for første gang, at min stress blev væsentligt reduceret, allerede efter 1. behandling. Derudover oplevede jeg en dyb afslappethed. Petro formår med sit nærvær at skabe et rum fyldt med ro, hvor man føler sig velkommen.
Berit Overgård

Øreakupunkturen hos Petro har givet mig livet tilbage. Behandlingen har være en ubeskrivelig støtte ifm en lang sygmelding.. Jeg er nu tilbage på arbejdsmarkedet og har det godt igen. Tusind tak.
Connie J. Hansen

Efter en stressede periode blev jeg ramt af despression, spændinger i kroppen og negativ forandring der gik fra udadvendt til indadvendt personlighed. Jeg kan allerede mærke at behandlingen med akupunktur er en rigtig god hjælp.
Thusi