Afstressende kosmetisk ansigtsakupunktur – for dig der vil undgå botox, restylane, indsprøjtninger og andre risikable indgreb.

Akupunktur i ansigtet fjerner stress og kan give dig et yngre udseende

Akupunktur i ansigtet fjerner stress og kan give dig et yngre udseende. I USA er det kendt som kosmetisk ansigtsakupunktur eller skønhedsakupunktur.

.

Stress og bekymringer er din fjende nr. 1 når det handler om at foryngre kroppen. Med ansigtsakupunktur får du både hjælp til at afstresse kroppen og forsinke aldringsprocessen naturligt – helt uden brug af botox, restylane eller indsprøjtninger.

Kosmetisk ansigtsakupunktur er populært i USA. Nu er det kommet til Danmark.

I USA betragtes ansigtsakupunktur og kosmetisk akupunktur, som værende det bedste naturlige alternativ til botox, restylane og kirurgiske indgreb. Nu er det kommet til Danmark. Behandlingen er dybt afstressende på hele kroppen.

.

.

Klienter fortæller om akupunkturbehandlingen

.

.

Elsker du når folk skyder dig til at være langt yngre end din faktiske alder?
Mit navn er Petro Mielczarek. Jeg har praktiseret ansigstakupunktur siden 2003, fordi det er en af de bedste metoder til at afstresse kroppen. Senere fandt jeg også ud af at samme metode er perfekt til skønhedsbehandling (kosmetisk ansigtsakupunktur). Nu afstresser jeg kroppen for at give min patient et yngre udseende og mere vitalitet. Skønhed kommer inde fra – og når blokeringer i ansigtets akupunkturpunkter bliver reducereret så kan livsenergien og kredsløbet gøre sit arbejde helt naturligt. Det er ikke unormalt at mennesker skifter udseende, når problemer og følelsemæssige traumer bliver løsnet op og taget af deres skuldre. Ansigtsakupunktur kan hjælpe med at give slip – ikke kun i ansigtet – men i hele kroppen.

.

.

Ansigtsakupunktur kan give dig mere energi?
Når kredsløbet gennemstrømmer ansigtets mange små muskler, begynder kroppen at slappe af. De fleste oplever mindre stress, klarhed, indre ro og bedre søvn. En af forklaringerne er at spændinger i ansigtet og resten af kroppen er meget energi-forbrugende. Når stresshormonerne kortisol og adrenalin falder så bliver der frigjort energi, som kan bruges andre steder.

.

.

.

Ansigtet sladrer om dit helbred, både fysisk og psykisk
I kinesisk helbredelse er det fysiske og det psykiske tæt forbundet. Negative følelser kan sætte sig forskellige steder i kroppen og hver følelse kobles på et bestemt organ. Ansigtets forskellige områder fortæller om kroppens psykiske helbred.
Lever =vrede, irritation, jalouxi, frustration og evnen til at skabe flow i livet. Hjerte= glæde eller manglende glæde i livet, evnen til at forbinde sig med andre mennesker. Fordøjelsen= spekulation, overtænkning, bekymring og evnen til at tænke klart. Lunger= sorg og evnen til at tage sin plads i verden. Nyrer= angst, frygt, regeneration og evnen til at stå godt i livet.

.

.

Ansigtsakupunktur er en meget behagelig og afslappende oplevelse for de fleste

Ansigtsakupunktur er en meget behagelig og afslappende oplevelse for de fleste

.

.

.

Journalisten var på besøg for at skrive om den afstressende kosmetiske ansigtsakupunktur. Læs selv artiklen her.

.

.

.

.

.

.

Endnu en journalist skriver om behandling med ansigtsakupunktur. Her er der især fokus på skønhedsaspektet med kosmetisk ansigtsakupunktur.

.

.

Downtown-journalisten beskriver sin oplevelse med kosmetisk ansigtsakupunktur

.

.

.

.

Kosmetisk ansigtsakupunktur er ikke kun forbeholdt kvinder. Mænd har lige så stor effekt af den afspænding der ligger i ansigtsakupunkturen.

90% af klienterne er kvinder, men ansigtsakupunktur virker lige så afstressende på mænd. Om det hedder ansigtsakupunktur eller kosmetisk ansigtsakupunktur gør ikke den store forskel behandlingsmæssigt.

.

.

.

Fordele som forbindes med kosmetisk ansigtsakupunktur

 • Øger blodgennemstrømningen i ansigtet lokalt (ca. 400%)
 • Forsinker aldningsprocessen naturligt
 • Skaber en mere sund, naturlig og levende hud
 • Udglatter arvæv linjer og rynker i ansigtet
 • Tætner porer i huden pga. bedre iltforsyning
 • Modvirker et “trist ansigt” (fx efter skilsmisse, dødsfald o.l.
 • Har en løftende effekt fordi musklerne afspændes
 • Øger ansigtets og øjnenes udstråling
 • Forstærker bindevævet ansigtet
 • Forøger produktionene af proteinstoffet kollagen som findes i rynkecremer
 • Fjerner blokeringer i akupunkturmeridianerne
 • Virker udrensende og mindsker inflammation
 • Gør ansigtet elastisk, naturligt og mere levende

  .

  .

.

.

Giv hormonbalancen et “kys på kinden”
Når den ultratynde engangsnål penetrerer huden det rigtige sted på kroppen, påvirker det ifølge undersøgelser mere end 200 processer i hjernen. Livsvigtige hormoner påvirkes, som giver en god følelse af velvære og balance. De fleste siger de aldrig har prøvet noget så afslappende som akupunktur i ansigtet. Og med en trænet hånd og det rigtige udstyr, er oplevelsen med kosmetisk ansigtsakupunktur næsten smertefri.

.

.

Akupunktur i ansigtet og på hænder og fødder
For at tilføre mere energi og aktivitet i ansigtet bruges nervesystemets krydsede reflekser. Det betyder der bruges punkter fx på hænder og fødder, for at forstærke et andet område – i det her tilfælde akupunkturpunkter i ansigtet.

.

.

.

Ansigtsakupunktur stimulerer følgende livsvigtige hormoner, såkaldte “lykkehormoner” eller “ungdomshormoner”

 • Endorfiner, kroppens eget morfinlignende stof
 • Melatonin, bedre skønhedssøvn.
 • Serotonin,  “feel good-hormon”, der modvirker depression.
 • Dopamin, belønningshormon, som produceres mere af, når du fx spiser chokolade
 • Oxytocin, kærligheds- og tilknytningshormonet, som især kvinder er afhængige af.

  .

  .

.

.

.

Jeg er en pige på 17 år, som længe har døjet med uren/stresset hud. Inden jeg prøvede akupunktur havde jeg forsøgt mig med alverdens kurer/produkter, som ingen effekt havde. Oveni min urene hud havde jeg også en følelse af utilpashed (svær at beskrive) men jeg følte mig ikke særlig glad og var ofte stresset. Derudover havde jeg efter p-pille-stop mistet min menstruation i næsten 2 år, hvor jeg i samarbejde med min læge forsøgte at finde frem til årsager til dette. Jeg kunne mærke, at jeg hormonelt var i ubalance. Jeg valgte derfor at forsøge mig med akupunktur og allerede efter 2 gange fik jeg min menstruation igen, samtidig med det, har jeg fået en følelse af, at jeg nu er bedre rustet til at klare dagen (og min urene hud er mindsket betydeligt). Jeg kan derfor varmt anbefale Petros behandlinger. Tak for hjælpen!
Cecilie

.

.

Jeg har igennem længere tid søgt en alternativ løsning til Botox og diverse andre skrappe hudforyngende behandlinger. Da Botox er helt udelukket for mit vedkommende, var jeg så heldig at finde Petro Mielczarek’s klinik. Allerede efter den første kosmetiske akupunktur behandling kunne jeg se en fantastisk forandring. Ansigtet er mere åbent og udtryksfuldt, og efter anden behandling er huden blevet mere strålende og klar. Jeg ser frem til næste behandling, og flere positive forandringer. Jeg kan varmt anbefale Petro’s professionelle behandling. Tak! 
Anita

.

.

.

.

Jeg har prøvet ansigtsakupuntur flere steder i Aarhus. Ingen gør det så professionelt og nænsomt, som Petro. Jeg føler mig fuldstændig tryg i hans hænder.
Lykke Ramsdal, Aarhus

.

.

 

.

.

Jeg ville gerne finde en behandlingsform, som kunne afhjælpe mig med den stress, jeg har opbygget igennem flere år. Jeg valgte akupunktur behandlinger hos Petro Mielczarek. Jeg fik flere forskellige behandlinger, bl.a. for en smerte, der sad i mit hoved + en dårlig finger. Derefter gik jeg målrettet mod stressbehandling. Jeg kunne mærke en bedring fra den første behandling, jeg følte afslappelse i hele min krop. Dernæst valgte jeg 5 behandlinger for spændinger i ansigtet. Det havde en fantastisk virkning på mig, jeg mærkede endnu større afslapning i hele kroppen, det forplantede sig til hver celle i min krop. Da min stressfølelse forsvandt, fik jeg et meget mildere udtryk i mit ansigt. Det var synligt for andre, at jeg var mere afslappet, og mærkbart for mig selv. Jeg er dybt taknemmelig for den forandring, der er sket for mig. Stor TAK fra Rita. 
Rita Lambrecht

.

.

.

.

Bivirkninger ved kosmetisk ansigtsakupunktur
Der er der ingen bivirkninger. Men du kan risikere mikroblødninger af blodkar der kan resultere i blå mærker. De forsvinder i løbet af få dage. Er du lige blevet behandlet med botox eller restylane, så vent mindst 3 uger med at få behandling. Kosmetisk akupunktur for dig som gerne vil gå den naturlige vej, selv om det kræver flere behandlinger. Hvis du er “gør det selv” typen, viser jeg dig gerne hvad du selv kan gøre hjemme i stuen – fx mens du ser fjernsyn.

.

.

.

Hvordan foregår det?
Behandlingen starter med en kort samtale, hvor jeg danner mig et indtryk af, hvordan jeg hjælper dig bedst muligt. Derefter finder jeg de akupunkturpunkter som vil være mest relevant at bruge. Nålene, som placeres både i ansigtet og på kroppen (typisk på hænder og fødder), skal virke i ca. 20 minutter. Der bruges ultratynde nåle i meget høj kvalitet. Med en trænet hånd er det næsten smertefrit. Jeg får altid spørgsmålet: hvor mange gange skal der til. Og det er meget individuelt. 5 gange med et kort interval er godt at starte ud med, for så reagerer kroppen hurtigere på nålene.

.

.

.

.

Har du spørgsmål til behandlingen? Ring/SMS til 26 28 22 20.

.

.