Flere lider af angst, stress og depression?

Kalenderen siger juni 2021. En spændende tid fyldt med muligheder – men også mange udfordringer. Det hurtige tempo kombineret med uvisheden om hvad fremtiden bringer, er en af årsagerne til at flere og flere mennesker får stress, angst eller depression. Inden alvorlig stress sætter sig i kroppen som en permanent tilstand, så afprøv det her akupressurpunkt på dig selv.

Akupressurpunktet mod vrede, angst og stress kan hjælpe dig i hverdagen

Hvis du skabe mere flow i kroppen og mærke følelsen af indre ro, kan akupressur på dette punkt være et meget effektivt redskab. Og du kan bruge hvor som helst og når som helst. Akupressur er en flere tusind år gammel teknik og brugt i mange kulturer til behandling af både fysiske og psykiske lidelser. Er du typen, som gerne vil have videnskabelig evidens for alt hvad du gør, er visdommen fra kinesisk medicin sandsynligvis ikke noget for dig. Men prøv alligevel.

Et af de bedste akupressurpunkter til stress

Akupressurpunktet/akupunkturpunktet på billedet har jeg brugt siden 2003. Det er et af de klart bedste punkter til at bringe  blokeringer i kroppen i bevægelse og skabe mere indre ro. Massér akupressurpunktet du ser på billedet på dig selv. 30 sekunder er fint. 1,5 minutter er endnu bedre.

God fornøjelse:)

© 2021 Blivstressfri.dk - Ring til os på 26 28 22 20 - petrospost@gmail.com - Petro Mielczarek, Sadelmagertoften 163, 8270, Højbjerg Adm