Næste workshop er onsdag d. 18. november, kl. 17.00 – 19.00. Tidligere deltagere er altid velkomne til halv pris.

 På grund af corona må du gerne sende en SMS og høre om der er plads, før du betaler via mobilepay.

DER ER LEDIGE PLADSER

Lær at give dig selv effektiv og afstressende akupressur med de 5 elementer

På denne workshop lærer du at balancere kroppen ved hjælp af effektiv akupressur til at reducere stress i kroppen. Vi vil bruge principperne bag Yin og Yang samt de 5 elementer, som er fundamentet i kinesisk medicin. Som altid er det en praktisk workshop, hvor du får redskaber med hjem, så du kan hjælpe dig selv, din familie eller patienter.

Vil vil arbejde med gammelt kinesisk visdom til at afstresse kroppen

Du lærer fx:

  • simple akupressurpunkter du kan begynde at bruge hjemme
  • instruktion i hvordan du udfører akupressur bedst
  • basal viden om stress og Yin og Yang og de 5 elementer
  • at udføre Qi Gong-øvelser for at aktivere punkterne og skabe balance i de 5 elementer.

Baggrund

Jeg har trænet Tai Chi og Qi Gong siden 1999. I 2001 startede jeg akupunkturuddannelsen på AkupunkturAkademiet (hold 1). Siden har jeg dagligt finpudset og brugt metoderne fra kinesisk medicin. Ud over behandling af folk med forskellige stress-symptomer, elsker jeg at undervise private grupper, Feng shui-konsulenter og akupunktører i metoder, som gør en stor forskel – som alle kan lære at bruge.

.

Hvornår?

Workshops afholdes løbende for private, foreninger og virksomheder. Tilmeld dig nyhedsbrevet nederst. Så får du besked, når der afholdes en workshop.

.

Tilmelding, varighed og pris

Der er plads til et lille hold. Prisen svarer til mindre end én enkelt behandling med akupunktur. Forskellen er at du her lærer metoder, du resten af dit liv – uden at det koster dig en krone.

Betaling via mobilepay på 27082 reserverer din plads. Send mig samtidig en SMS på 26282220, så jeg har dine kontaktoplysninger.
(pga. corona må du gerne sende en SMS og høre om der er plads, før du betaler via mobilepay)

Adresse: Rosenvangs Allé 251, Antroposofisk Kulturhus, 8270 Højbjerg.

Medbring et liggeunderlag og en stikkepind (til at behandle nogle af punkterne med).

Du får også en workshop manual.

Varighed: kl. 17.00 – 19.00.

Pris: 350 kr.

Har du spørgsmål hører jeg gerne fra dig. Ring på 26 28 22 20.

.

.

.

Få besked om næste workshop

.

Skrevet om tidligere workshops

Rigtig godt kursus…god vekselvirkning mellem teori og praktiske øvelser…inspirerende info om kinesisk medicin, yin og yang og taoisme…jeg får lyst til at lære mere om disse principper…behagelig undervisning med et glimt i øjet fra Petro Mielczarek.
Psykolog Regitze Berg
Efter at have deltaget i workshoppen om Qi Gong og jordforbindelse, har jeg fået øjnene op for, hvad jeg selv kan arbejde med for at videreudvikle en god stabil jordforbindelse. Petro viste og fortalte om, hvordan vi kunne arbejde på at skabe en bedre jordforbindelse i mange forskellige hverdagssituationer. Og så trænede vi, så det blev mere tydeligt, hvor vi skulle lede vores opmærksomhed hen, omhyggelig vejledt af Petro. Jeg har fået noget med hjem, som jeg kan arbejde på at give plads i min hverdag, – indarbejde ny subtil kropsopmærksomhed. Og oveni hatten, så foregik workshoppen i rigtig god stemning med dejlige grin.
Kh fra Lis

Tid flyver normalt afsted for mig, men det var rart at tiden gik langsomt netop fordi man var i nuet og arbejdede med sig selv. Alt var toprelevant. Brugbare nemme øvelser, som kan tages med videre og integreres i hverdagen. Også rart at vi ikke var så mange. Tiden var godt udnyttet.
Sarah Højholt

Inspirerende-brugbart-opløftende i trygge harmoniske rammer.
Linda Holm

Fint materiale-god stemning. Gode øvelser.
Laila Wandahl

Jeg har lært nogle principper, som jeg kan tage videre med i min dagligdag. Jeg oplever dig  som en utrolig kompetent underviser og formidler på denne workshop. Super behagelig energi hele tiden. Kærligst Helle.
Helle Skjerk

Workshoppen var Informativ, brugbar i hverdagen.
Liiza Jonna

Det var godt at få kropslig gjort psyken. Gode øvelser.
Peter Juncker

Helheden. Det var præcist som det skulle være. Dejligt at møde et autentisk menneske.
Ilona Kosinska

Blid og tryg workshop med fine øvelser
Michael Tjørring

Det var godt at finde ro i mig selv – en form for stabilietet. Sådan at jeg mere hviler i mig selv og ikke kan rokkes med/falde ud af kurs. Workshoppen åbnede mine øjne for, hvor lidt der egentlig skal til for at bibeholde jorforbindelse.
Adriana Juncher

Godt med den rolige stil og fin balance mellem teori og praksis/øvelser
Jesper Mouritsen

En rolig og tryg atmosfære. Du er tillidsvækkende og man tør åbne op, nærme sig selv og tage visdommen ind. En smuk balance mellem viden, fortælling, fysiske øvelser og mulighed for at ytre, hvad man oplever og dermed registrere og spejle hinandens oplevelser. Workshoppen giver på kort tid powerfulde værktøjer og en øget bevidsthed til hvordan og hvor man står i livet.
Mie Nygaard

Gode brugbare øvelser. Nogle lidt for alternative til mig. “Kigge i øjne-øvelsen” var genial.
Mona Bach

Dejlig start med at lande og give slip på alt det som jeg var fyldt op med da jeg kom. Give slip og få fyldt på af gode enkle øvelser. Dejligt at du har lavet et udskrift, så jeg kan fortsætte det gode arbejde og se på dine noter og blive inspireret. TAK for et par dejlige timer.
Dorthe Møller Henriksen

Tai Chi træning hos Petro har åbnet en ny bevidsthed for mig..
Jeg mærker hvordan alle mine andre redskaber forstærkes fordi jeg kommer hjem i min krop! Jeg er centreret og har hele tiden ubevidst fokus på at have jordforbindelse..
Jeg står langt stærkere i mig selv, urokkeligt bliver jeg stående i de udfordringer jeg møder!
Helt konkret giver det mig som underviser et langt større nærvær. Jeg kan være opmærksom på energien på holdet og fornemme dem jeg underviser.. Have alle sanser åbne  og mærke hvad der er behov for! Give alt hvad jeg har som entusiastisk formidler, men uden at overbruge mig selv som jeg plejer!
Det er meget powerfulde redskaber og jeg glæder mig til at tage de næste skridt på Tai Chi’ens vej.
Mie Nygaard Thomsen

Tak for et lærerigt foredrag om energi-strømme og flere demonstrationer af, hvad akupunktur kan bruge til fra “krop & psyke”-holdet på Egmont Højskolen i Hov.
Karen

Super inspirerende Workshop igår, hvor emnet var “stress”. At lærer at kunne behandle sig selv er guld værd i en travl hverdag, hvor vi har redskabet ved os hele tiden. Konkrete punkter og vores fingre/hænder. De 4 porte er så fantastiske til at skabe balance i vores ubalancer, og det mærkes med det samme på forskellige måder alt efter hvor vi er i processen, så intet er ens. Det gælder om at være i oplevelsen, være opmærksom og turde rumme det vi sanser og oplever og tro på det som kommer op er det rigtige i forhold til tilstanden. Jeg fik mange følelser op og er blevet mere bevidst efterfølgende. Jeg har bestemt intention om at fortsætte, som over tid skaber mere og mere balance og indre ro og harmoni.
Caroline Dusgård

Tak for et dejligt kursus, hvor vi lærte punkter til at bekæmpe stress. Tak fordi du reddede mig og gav mig energi mens jeg havde dengue fever. Efter kun 1 behandling strømmede energien igen rundt i kroppen. Kan kun anbefale dig som akupunktør.
Margit Frandsen

Stille og rolig stemning. Gode øvelser, som er nemme at bruge derhjemme. Øvelser der virker. Føler faktisk mindre stress.
Ann Svejbæk

Du ved meget om stress og kroppen. Meget lærerigt. Det rolige tempo, de simple parøvelser, hvor du justerer os var godt. Korte præcise og brugbare forklaringer igennem hele workshoppen.
Steven Andersen

Jeg blev mere bevidst om, hvordan jeg har det, og har fået lyst til at bruge det derhjemme også. Jeg har lyst til at have det, som jeg har det nu, ALTID.
Maria Løkken

Gode og præcise vejledninger i akupunkturpunkter. Dejlig atmosfære og omgivelser medvirkende til afstressende oplevelse.
Tina Petersen

Jeg oplever du med din ro og viden om akupunkturen og kroppen, formår at formidle dit “stof” rigtigt givende. Dejligt at blive gjordt bevidst om sit åndedræt (eller mangel på samme). Jeg kunne rigtig godt lide øvelsen, hvor vi hver især kiggede hinanden i øjnene, hvilket fik mig gjort opmærksom på min tilstedeværelse i mig selv.
Berit Jespersen

Nogle gode værktøjer til at få mere ro og mere klarhed og “afslappethed” overfor stressende tanker.
Anette Løkken