Du kan helbrede dig selv med akupressur

 

Flere tusind år gammel teknik?
Akupressur og behandling med nåle har i årtusinder gjort folk raske over det meste af jordkloden. Flere og flere danskere finder lindring ved både små og store skavanker, ved at behandle sig selv eller få hjælp af en dygtig akupunktør. Du kan gøre det samme. Ved at begynde at trykke på de effektive akupunkturpunkter, får du stress ud af dit liv.

 

 

Gå i gang med at trykke på dig selv
Kroppen er fyldt med akupunkturpunkter, som du selv kan trykke på.

Selv om mange akupunkturpunkter ligger fast, så kan du alligevel gå i gang med det samme, uden at være ekspert på området. For alle ømme steder på kroppen, er nemlig punkter, som trænger til behandling. Gå bare på opdagelse i din krop. Så længe du bruger din sunde fornuft, kan du ikke gøre noget forkert. Dine tryk vil med tiden styrke både din krop, dit sind og din sjæl. 

 

 

Nervebaseret system der hjælper kroppen med at helbrede sig selv
Formålet med akupressur er at få blokeringer ud af kroppen, inden de skaber sygdom. Der er en videnskabelig forklaring bag akupressurteknikken. Kort sagt så aktiverer man hjernen og nervesystemet, så de rigtige hormoner bliver frigivet. Helbredelsen er begyndt.

 

 

Start her
Øv dig i at finde ømme steder på hænder, fødder, maven, ansigtet og fødder. Lad din intuition guide dig. Og drik ekstra vand i processen. Jeg vil løbende lære dig zoner og punkter, som du kan bruge til at styrke helbredet. Du får også information om Taoistisk Visdom, som gør dig til en bedre healer.

 

 

 

Populære e-bøger der kan forandre dit liv

cover 2   Smil til hjertet2Blivstressfri..cover6