Akupressur er en genvej til at holde dig sund

Alle ømme punkter kan betragtes som gode akupressurpunkter

Alle ømme punkter kan betragtes som gode akupressurpunkter

 

 

Brug akupressur på dig selv
Denne kvinde er igang med at behandle sig selv med akupressur i panderegionen, hvor der sidder en del akupressurpunkter. Men hvordan gør man det lige? Der er mange måder punkter kan stimuleres på. En af dem er at presse ind på punktet og holde trykket i et kort stykke tid. 30 sekunder er godt. 1,5 minutter er endnu bedre. Kroppen er intelligent og nervesystemet skal nok reagere på dine tryk.

 

 

Selvbehandling gør en forskel
Jeg underviser mere og mere mennesker i at behandle sig selv med akupressur. Og det er fordi akupressur kan gøre en stor forskel på vores helbred. Trykkene har naturligvis en mindre effekt end nålene, fordi nålen har direkte indvirkning på underliggende nerver. Men følenerverne i hudens overflade overfører effekten fra fingertrykket videre ned til hudens nerver – og har styrke nok til at give den nødvendige påvirkning til nervesystemet.

 

Der vil ske en biokemisk forandring når du trykker på dig selv.

 

Igennem mange år har jeg skrevet om effektive akupressurpunkter. Men husker du at bruge dem? Er du interesseret i at lære mere, så kan du følge min nye side på facebook, som hedder tryk dig rask. 

 

 

Følg siden “Tryk dig rask” på facebook og lær mere