Effektiv “Gør det selv guide” som kan forandre dit liv

  Elsker du når folk skyder dig til at være meget yngre end din faktiske alder?

  Ønsker du at gå den naturlige vej uden botox, restylane, indsprøjtninger og andre tvivlsomme metoder fyldt med potentielle bivirkninger?

  Er du træt af dyre rynkecremer, der ikke holder hvad de lover?

  Vidste du at stress er din fjende nr. 1, når det handler om at forynge kroppen og opnå et yngre udseende? Kronisk stress ælder nemlig kroppen og skaber rod i hormonbalancen. Heldigvis er det aldrig for sent at vende den negative spiral.

  Nu har du mulighed for at investere i selvhjælpsguiden hvor du lærer at tage sagen i egne hænder. Det er effektivt og naturligt – og når først du har lært metoderne, kan du bruge dem resten af dit liv – uden at det koster dig en krone.

  Flere tusind år gammel metode

  Akupressur er en del af Traditionel Kinesisk Medicin og udspringer af taoismen. Taoismen er ikke en religion, men mere en livsstil, som læner sig tæt op af naturen og årstiderne. Taoisterne var eksperter i lang levetid og foryngelse af kroppen og de havde et bemærkelsesværdigt ungt udseende, som om de var 10-15 år yngre end deres faktiske alder. Akupressur var blot en af deres metoder.

  Akupressur kan give dig et yngre udseende og langt mindre stress

  Ansigtet er et følsomt og vigtigt område fordi det repræsenterer hele kroppen som et hologram. Når angst, sorg, depression, afvisning, stress og alvorlige livskriser sætter sig ansigtets små muskler, vil det med tiden give spændinger, linjer, rynker og træthed. Kort sagt vil din livsenergi blive blokeret og drænet. Det vil fremskynde aldringsprocessen og give mere stress.

  Du kan gøre en stor forskel med akupressur

  Bruger du akupressur regelmæssigt, vil du aktivere de effektive akupunkturpunkter med dine egne fingre. For at udskyde aldringsprocessen udskyde aldringsprocessen og få et bedre helbred behøver du ikke engang at gå hjemmefra. Du kan gøre det hjemme i stuen, i venteværelset eller mens du holder for rødt.

  Jeg er overbevist om at stress er din fjende nr. 1, når det  handler om at udskyde aldringsprocessen. Her får du en metode, som er super afstressende for kroppen og nervesystemet. Og når først du har lært metoden, kan du bruge den resten af dit liv. Og det koster dig ikke en krone.

  Jeg kan lære dig at bruge akupressur på dig selv

  I 2003 begyndte jeg at give folk ansigtsakupunktur og har udført mindst 10.000 behandlinger. Akupunktur i ansigtet var og er stadig den mest effektive behandling til stress. Som tiden gik begyndte jeg at bruge samme metode inden for kosmetisk ansigtsakupunktur, som er skønhedsakupunktur. I onlineproduktet lærer du mange af de punkter jeg bruger til behandlingen, så du selv kan finde dem og gå i gang. Prisen svarer til en enkelt behandling med akupunktur ude i byen. Forskellen er bare at du efter gennemlæsning af onlineproduktet, kan udføre metoden på dig selv, fordi du vil vide hvor de gode punkter sidder.

  Du lærer bl.a. :

  • at behandle dig selv med 14 af de mest effektive akupunkturpunkter og zoner.
  • at balancere kvindens livsvigtige hormoner, fx oxytocin og østrogen.
  • at nedregulere de skadelige stresshormoner adrenalin og kortisol
  • at påvirke rynker og give dig selv naturligt ansigtsløft ved hjælp af akupressur.
  • at forøge kredsløbet i ansigtets små muskler så du får et mere levende ansigt
  • at bruge Yin og Yang princippet til at forny og foryngre kroppen.
  • at spise Yin-styrkende fødevarer som fugter ansigtet og forebygger rynker naturligt.
  • at producere en effektiv Yin-styrkende fugtighedscreme, som du kan lave i dit eget køkken og spare mange penge. Du bliver ikke skuffet.
  © 2021 Blivstressfri.dk - Ring til os på 26 28 22 20 - petrospost@gmail.com - Petro Mielczarek, Sadelmagertoften 163, 8270, Højbjerg Adm