Brug naturen som healer

 

Naturen er vores bedste healer. Prøv det her, hvis du mangler jordforbindelse, føler dig stresset eller har for mange tanker i hovedet.

Tag i skoven og prøv denne øvelse som er baseret på principperne fra Chi Gong og kinesisk medicin. Det vil give dig mere indre ro.

Tag i skoven og prøv denne øvelse som er baseret på principperne fra Chi Gong og kinesisk medicin. Det vil give dig mere indre ro.

1.

Find et godt træ. Tag kontakt til det uden at læne dig ind i det. Smelt sammen med træet. Det vil hjælpe dig med at slippe alt det du ikke har brug for ned i jorden. I kinesisk medicin er der tale om “tung Yin”.

2.

For at energien kan flyde igennem, er du nødt til at slippe i de store led. Ankler knæ, hofte. Smelt og slip ned. Tag også svajet ud af lænden, så halebenet peget ned mod jorden. Du vil står solidt på samme måde som dit træ. Tænk direkte ned. Du slipper ind og ned samtidigt.

3.

Overgiv dig nu fysisk og mentalt. Når du mærker hårdhed. Slip. Når du mærker vrede, angst, stress eller depression. Slip det hele ned i jorden. Du vil mærke at du fysisk og psykisk vil blive mere og mere klar i hovedet. Tyngden du slipper ned vil komme tilbage som klar opadstigende energi. I kinesik medicin kalder man det for “klar Yang”.

God fornøjelse:)

 

P.S Læs mere om workshoppen: Qi Gong og suveræn jordforbindelse