2 årsager til sygdom. Hvilken en er værst for dig?

 

Tag dit helbred i dine egne hænder
Sygdom kan være en kompliceret affære. For hvad er årsagen til at den opstår? Mange gange overlader vi det til tilfældighederne om vi bliver syge. I denne mail bliver du klogere på dig selv, så du kan tage dit helbred i dine egne hænder. Dette simple princip bruges af nogle af de dygtigste akupunktører, til at fjerne sygdom og forbedre menneskers livskvalitet. 2 årsager til sygdom Hvilken en er værst for dig? Her får du dem.

 

Her er de 2 årsager til sygdom
Ifølge Traditionel Kinesisk Medicin opstår sygdom, når der enten:

 

1: er for lidt energi i kroppen

 

2: er rigeligt med energi i kroppen, men den er blokeret

 

Det er aldrig et spørgsmål om enten eller for vi har begge dele. Svaghed i kroppen kan sætte sig et sted, mens blokeringer kan sætte sig et andet sted. 

 

 

Du kan gøre to ting

 

 

1. Få livsenergien til at flyde harmonisk
Glemmer du at få sagt fra over for chefen, kollegaen eller partneren, kan du være sikker på at livsenergien stopper på den ene eller anden måde. Blokering af din livsenergi kan gennem tiden forvandle sig til angst, vrede, depression, frustration, træthed og måske endda kræft. Gør det til en vane at mærke efter hvornår din livsenergi stagnerer. Og prøv at gøre noget ved med det samme. En mulighed er fx at bruge åndedrættet. Træk vejret dybt ned i maven, for at opløse de negative følelser. Eller måske har du din helt egen metode, som virker.

 

 

2. Lad  “batterierne” op
Er kroppen træt og drænet for energi, er det tid til at lade systemet op. Et godt sted at starte er at spise mad, hvor du kan mærke at du bliver fyldt op med energi. Hverken for lidt eller for meget. Og det er et spørgsmål om at tage sig godt af maven og hele tarmsystemet. Fungerer fordøjelsen følger resten ofte med. Hvile, meditation og gåture i naturen er også oplagte muligheder til at lade “batterierne” op. Her kommer du oftest ind i den del af nervesystemet, som virker opbyggende og regenererende. Det hedder: det parasympatiske nervesystem.

 

 

Konklusion
Kineserne mener at stagnation af livsenergi er den største årsag til sygdom. Find ud af om du har underskud af energi eller om du er stagneret. Er den stagneret, så sørg for at sætte den i bevægelse. Mangler du energi, så byg den op. 

 

 

P.S. Hvordan går det med at finde og bruge akupunkturpunkter på dig selv? Husker du at gøre det?

 

 

 

 

Populære e-bøger der kan forandre dit liv

cover 2   Smil til hjertet2Blivstressfri..cover6